På weekendtur med Renault Twingo Urban

Drømmer du om en fiks lille bil med et rummeligt bagagerum, er Renault Twingo Urban et godt valg. Redaktionens Anita Banner og Thea Lind Thomsen lånte den en weekend for at tage på loppemarkeder, planteskole og økologisk gartneri.

Aldershvile planteskole

Efteråret er det bedste tidspunkt at plante stauder, buske og træer på. Derfor var det et must for os at tage en tur til Aldershvile planteskole i Bagsværd, hvor udvalget er kæmpestort og omgivelserne formidable. Vi fik købt lidt af hvert, men allermest lyng og pyntekål til krukkerne samt nogle små fine pyntegræskar, som kan bruges i tableauer både inde og ude.

To gode loppemarkeder

Det er ingen hemmelighed, at hele ISABELLAS redaktion elsker at gå på loppemarked. Vi besluttede derfor at køre en tur til Frederiksberg loppetorv bag ved Frederiksberg Rådhus for at gå på jagt efter fine ting til haven og boligen. Vi brugte adskillige timer på at gå rundt og kigge og røre. Lykken tilsmilede os heldigvis, for vi fandt både dele fra et mågestel, en flot messinglampe, rustikke krukker, en zinklanterne, kulørte dåser og andre for os helt uundværlige ting. Og ja, vi pruttede os til rigtig gode priser!

Økologi hos Grennessminde

Grennessminde ved Taastrup er et bo-, arbejds- og uddannelsessted for unge med særlige behov. Organisationen driver et fantastisk, økologisk gartneri med både café, bageri og søde bondegårdsdyr. Vi kørte en tur derned for at forsyne os med sæsonens friske grøntsager og nyde en kop kaffe med hjemmebagt æbletærte til. Vi købte også duftende krydderurter med hjem til køkkenvinduet og nåede lige at få kløet en hest bag ørerne, inden det var tid til at vende hjem til storbyen.

Bilens bedste features

  • Rummeligheden Bilen har masser af plads bagi og bagsæderne er nemme at lægge ned. Bagagerummet er på 188 l.
  • Vendediameteren på kun 8,6 m, der gør bilen til en leg at parkere.
  • R&Go-multimediesystem Bluetouth®, DAB+ radio + telefonholder + smartphone-app (som sikrer dig lettest mulig navigation, håndfri telefoni, multimedia og en avanceret kørecomputer).

*Brugen af R&Go kræver en separat kompatibel smartphone eller tablet.
 

Det koster bilen (finansiering)*:

  • Kontantpris fra: 102.310 kr.
  • Pris v/finansiering igennem Renault Finance: 97.799 kr.
  • Finansieringsomkostninger = fra pr måned: 1.564 kr.
  • 0 kr. i udbetaling
  • Energiklasse A+ Brændstoføkonomi 23,8 km/l, CO2-udledning 95 g/km.

*Finansiering med købekontrakt uden ejendomsforbehold + SAFE via Renault Finance (Santander Consumer Bank) af Twingo Urban Edt, inklusiv leveringsomkostninger 101.679 kr. Udbetaling 0 kr. Kreditbeløb 111.824 kr. Månedlig ydelse 1.564 kr. Løbetid 96 mdr. Pålydende rente  4,95 %, debitorrente 5,06 % (variabel), ÅOP 8,5 %. Samlede kreditomkostninger 37.328 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 139.007 kr. Etableringsomkostninger for lånet, månedligtkontogebyr og betalingsservice er medtaget i alle beregninger. Fortrydelsesret 14 dage. Bilen er vistmed ekstraudstyr. Kreditformidler samarbejder ikke med andre kreditgivere. Gælder privatpersoner ogforudsætter kreditgodkendelse. Forbehold for pris-, rente og afgiftsændringer. Kampagnen gælder fra 25.09.2017 til og med 31.12.2017.