Kager

Brownies

Brownies med hindbær og blåbær - en blanding af den sprøde skårpe og bløde kerne gør denne brownie til en himmerrigs mundfuld.
af Marie Melchior 12.07.2013 Foto: Betina Hastoft. Regi: House Doctor, Casagent, Skønne Blomster.

Brownies er små stykker tætte chokoladekage fyldt med lækker mørk chokolade. Du kan servere brownies som de er, eller server dem med lækker hjemmelavet vaniljeis.

BROWNIES MED HINDBÆR OG BLÅBÆR - DET SKAL DU BRUGE:

250 g smør
200 g mørk chokolade
5 dl brun farin
4 æg
3½ dl mel
1 tsk. bagepulver
1 dl kakao
1½ dl hindbær, friske eller frosne
1½ dl blåbær, friske eller frosne

BROWNIES - SÅDAN LAVER DU DEM:

Smelt smør og chokolade ved svag varme. Pisk farin og æg sammen, til massen er lys. Pisk ikke for længe, så slår du luften ud af æggene. Tilsæt chokoladeblandingen sammen med mel, bagepulver og kakao, og pisk. Hæld dejen i en firkantet form på 30 x 20 cm foret med bagepapir. Læg bærrene på toppen. Bag dine brownies midt i ovnen ved 180° i 20-25 min. Lad dine brownies afkøle på en bagerist.

TIP! SERVÉR IS ELLER FLØDESKUM TIL DINE BROWNIES

½ l fløde pisket til skum eller 1 l vaniljeis

Kakaopulver til at drysse med

Prøv også vores opskrift på hjemmelavet vanilje is her