Rabarbertærter med marcipan

De er små, nuttede og utrolig lækre! Disse rabarbertærter med kokos og marcipan er oplagte at lave med enten egen rababer fra haven eller med økologiske rabarber fra supermarkedet.

Fredag, 16. juni 2017 - 9:40 - af Camilla Zarah Lawes. / Foto: John Bendtsen (Wichmann & Bendtsen).

Lav de søde rabarbertærter til dine sommergæster eller til en skøn picnic med familien. Med rabarbertærternes små størrelser er de let at dele ud af ... Mums!

Det skal du bruge til at lave rabarbertærter med marcipan:

6 personer

  • 3 æg
  • 150 g rørsukker
  • 150 g smør
  • ½ vaniljestang
  • 175 g marcipan
  • 150 g hvedemel 
  • 125 g kokosmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 300 g rabarber
  • 4 spsk. sukker
 

Sådan laver du rabarbærtærter med marcipan:

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Pisk æg og sukker sammen.
  3. Smelt smørret, og rør det i.
  4. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
  5. Skær marcipanen i små stykker.
  6. Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver, vaniljekorn og marcipanstykker sammen, og vend det i dejen.
  7. Smør enten 6 runde forme eller 1 stor tærteform med smør, og fordel dejen heri.
  8. Skær rabarberne i små stykker, og tryk dem lidt ned i dejen.
  9. Drys med rørsukker.
  10. Bag kagen i ca. 20 minutter i små forme eller ca. 35 minutter i 1 stor form.

Sommerhits: DIY: Økologiske grøftekantsbuketter

 
TIP: Vil du gøre dine rabarbertærter ekstra lækre, kan du hakke lidt mørk chokolade og komme i dejen.
 
 

Læs mere om:

Læs også:

nøddetærte