Konfekt

Hjemmelavet bounty med marcipan

Overrask ved konfektbordet med hjemmelavet bounty med marcipan. Vi giver dig opskriften på de lækre og nemme kokosstænger lige her!
af Pia Buusmann og Line Sølvhøj Johansson 25.11.2014 Foto: Jes Buusmann

Eksperimenter i det søde køkken med lækker konfekt, som du nemt og hurtigt selv kan lave. Her får du opskriften på smagslækker, hjemmelavet bounty med marcipan, som vil glæde alle, der har hang til chokolade.

Prøv også: Linser med marcipan og pære

Hjemmelavet bounty med marcipan

Antal: 20 stk.

  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 2 spsk sukker
  • 100 g revet marcipan
  • ca. 200 g kokosmel (tag lidt fra til pynt)
  • 150 g lys chokolade

FÅ FLERE GODE OPSKRIFTER PÅ SØDE SAGER MED ISABELLAS!

Sådan laver du hjemmelavet bounty med marcipan:

  1. Hæld æggehviderne i en lille gryde sammen med sukkeret. Varm forsigtigt op, mens du hele tiden rører i sukkermassen, til sukkeret er opløst.
  2. Tag gryden af blusset, og rør marcipanen i. Tilsæt kokosmelet lidt ad gangen.
  3. Ælt det sammen med hånden, til massen hænger sammen, når du klemmer på den.
  4. Form 20 små aflange ruller, dæk dem med sølvpapir, og stil dem køligt i ca. 15 minutter.
  5. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp et stykke konfekt ad gangen i den smeltede chokolade. Drys umiddelbart efter med kokos.
  6. Stil konfekten køligt, men ikke i køleskab, til chokoladen har sat sig.

Inspiration: 15 kager til picnic