Desserter og kager

Lakridskugler med hvid chokolade

De her lækre lakridskugler er et jule-must! Den cremede marcipan får modspil af lakrids og appelsinskal. Konfektkuglerne trilles i hvid chokolade, som giver dem en sød skal. Få opskriften her!
af Odense Marcipan / Foto: PR 19.12.2014

De her lækre lakridskugler er ikke til at komme udenom - de smager skønt af lakrids, marcipan, appelsin og er dyppet i hvid chokolade! Du kan drysse dem med alt fra lakridspulver til frysetørret blåbærstøv. Lakridskuglerne er så hurtige at lave, at du sagtens kan nå en portion inden jul!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift: Julens bedste risalamande

Det skal du bruge til lakridskugler med hvid chokolade:
150 g ODENSE Marcipan Lakrids
Revet skal fra en øko-appelsin
200 g ODENSE Hvid Chokolade
Lidt lakridspulver til pynt eller andet efter eget ønske

Søde sager: Havregrynskugler i luksusudgaven

Sådan laver du lakridskugler med hvid chokolade:

  • Lakridsmarcipan æltes sammen med revet appelsinskal og trilles til cirka 18 kugler.
  • Stykkerne dyppes i tempereret chokolade
  • Drys f.eks. med lakridsgranulat eller anden pynt, inden chokoladen størkner.

Indpakning: Gaver med stil

I galleriet nedenfor er masser af lækker inspiration til søde julekager!