Desserter og kager

Opskrift på Panna Cotta med acai

En fortryllende Panna Cotta kan afslutte enhver middag på allerskønneste vis. Her får du en lækker opskrift på Panna Cotta med acaiacai/solbærkompot.
af Anders Aagaard / Foto: PR 10.01.2014

Vil du servere en fortryllende Panna Cotta, der sparker benene væk under dine gæster, så prøv denne lækre opskrift på Panna Cotta med acai.

Find flere lækre, italienske desserter her!

Det skal du bruge til Panna Cotta:

• 5 dl fløde
• 100g hvid chokolade
• 1,5 blade gelatine (husblas)
• 1 vaniljestang

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du Panna Cotta:

Kog fløde op til kogepunktet og hæld den over den hvide chokolade. Rør rundt til massen er samlet og chokoladen er smeltet. Vaniljekorn og husblas tilsættes og moussen sættes på glas og køles 1 time i køleskab inden servering. Kan med fordel laves dagen før.

Prøv også opskriften: Panna Cotta med rabarber

Det skal du bruge til acaiacai/solbærkompot:

• 100g solbær
• 30g sukker
• Saft/skal fra 1 økologisk citron
• 3g acaiacai® pulver

Prøv også opskriften: Crème brûlée med lakrids og hindbær

Sådan laver du acaiacai/solbærkompot:

Solbær, sukker og 1 dl vand koges op. Lad det simre i 10 minutter. Gryden tages fra varmen og køles til under 20 grader, hvorefter acaiacai® pulver og citron vendes i kompot. Sættes på køl minimum to timer.

Pynt toppen af Panna Cottaen med acaiacai/solbærkompot.

Du kan købe det lækre acaiacia-pulver her.