Mad

Tagliolini con la spigola

Tagliolini med små stykker havbars-filet, cherrytomater og peperoncini er en ret fra Sardinien
af Eva Ravnbøl, foto:Chris Warde-Jones 16.03.2010

(4 personer)
2 fed hvidløg
2 peperoncini
10 cherrytomater
salt
400-500 g friske tagliolini
ca. ½ dl olivenolie
250 g havbars-fi let i mellemstore stykker
2 glas hvidvin

Svits hvidløg og peperoncini i rigelig olivenolie på en høj pande. Når de er blevet gyldne, tages de op og smides ud. Nu har olien fået den rigtige smag. Tilsæt cherrytomater, der er skåret i kvarter, og lidt salt. Kog imens de friske tagliolini i rigeligt, saltet vand i et par minutter. Tilsæt fi skestykkerne til olie og tomater. Nu skal panden igen svinges, eller der skal røres rundt med en stor grydeske. Hæld vinen ved og skru helt op for blusset. Tag pastaen op af gryden, inden den er helt færdigkogt, og bland alt på panden. Tilsæt om nødvendigt ekstra pastakogevand. Server tagliolinierne i dybe tallerkener, når konsistensen af både sauce og pasta er rigtig. Husk at parmesan er forbudt til denne ret!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.