desserter

Vandmelonspizza
chokoladetærte
Karamelrand med friske bær
Stikkelsbærgrød med vaniljeis
Jordbærgrød med vanilje
Hindbærfromage
Fragilité
Æblekage med marengs opskrift
Opskrift på nem dessert med pære
saltkaramel

Dejlige desserter

Trænger du også til lidt sødt efter maden? Så er du ikke den eneste! Desserter er et universelt fænomen, der sætter det søde punktum for en god middag.

Men hvorfor er det lige, vi spiser dessert? Rent ernæringsmæssigt giver det jo ikke nogen mening at slutte et måltid af med et skud kulhydrater. Men det vil vi altså have.

Som alle andre retter, varierer desserter også fra kultur til kultur. I Danmark har vi tradition for nogle med frugt, som i rødgrød med fløde og gammeldags æblekage. De italienske desserter er ofte cremede med bløde oste, som i tiramisu og panna cotta. Briterne kalder deres for puddings, som er søde buddinger eller geleer. I andre kulturer igen består de ofte af frisk frugt, måske med en lille sød kage til.

Her på siden kan du finde alverdens dejlige desserter. Der er de skønne slags med årstidens frugt og bær, dem du kan tilberede på grillen og flere udgaver af den populære tiramisu. Vi har endda samlet nogle af vores allerbedste desserter til dig i et galleri, så det er nemt for dig at bladre igennem de dejligste desserter.

ISABELLAS giver dig en masse gode opskrifter som dine gæster med garanti vil elske. ISABELLAS elsker gæster – og desserter!

God fornøjelse!