Se også
Desserter
Hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Her får du opskriften på den bedste hjemmelavede kærnemælkskoldskål! Nyd den med kammerjunkere til!
af Cecilie Fahlström
11.06.2020
Foto: Stine Christiansen.
4 personer
Kærnemælkskoldskål
- 1 vaniljestang
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 6 spsk. sukker
- 8 dl kærnemælk
- 2 spsk. citronsaft
- 1 pose kammerjunkere
hjemmelavet kærnemælkskoldskål - Sådan gør du
- Skær vaniljestangen over på langs, og skrab kornene ud.
- Hæld vaniljekorn, æggeblommer og sukker i en skål, og pisk ved høj hastighed, indtil massen bliver tyk, og sukkeret er opløst.
- Tilsæt kærnemælken under piskning, og smag til med citronsaft.
- Opbevar koldskålen i køleskabet inden servering, og servér med kammerjunkere.