Hindbærkage med daddel-nøddebund

Antal: 
9 personer
Det skal du bruge: 
Bund
6 store dadler
50 g mandelmel
150 g cashewnødder
30 g kokosolie
1½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. fint salt
25 g kakaopulver
15 g kakaonibs
Top
300 g rå cashewnødder
1 citron
260 g friske hindbær
10 g frysetørrede hindbær
60 g kokosolie
½ banan
150 g Coconut cream (Urtekram)
1 tsk. vaniljepulver
Desuden
100 g mørk chokolade

Sådan gør du

Bund:

  1. Skær dadlerne over, og pil stenene ud.
  2. Hæld de udstenede dadler og de resterende ingredienser i en foodprocessor, og blend det hele godt igennem.
  3. Beklæd bunden af en form, der måler ca. 18 x 18 cm, med bagepapir, og hæld daddelmassen i.
  4. Fordel massen ligeligt i hele formen, og pres den godt sammen. Stil formen i køleskabet.

Top:

  1. Udblød cashewnødderne i en skål vand natten over.
  2. Pres saften af citronen.
  3. Hæld alle ingredienser i en blender, og blend det grundigt igennem et par minutter, indtil hindbærmassen er let og luftig.
  4. Hæld den oven på daddelbunden, og glat overfladen med en palet.
  5. Stil formen i køleskabet i mindst 4 timer.

Desuden:

Løft hindbærkagen ud af formen, og skær den i 9 kvadrater. Smelt den mørke chokolade over vandbad, og hæld en smule over hvert stykke. Lad den stivne, og servér.