forretter

Blinis med stenbiderrogn
Cremet tomatsuppe

Sider

Forførende forretter

Forretter er den gode start på måltider, der skal være ud over det sædvanlige. Med den første ret kan man lægge tonen og stemningen for resten af middagen. Samtidig er forretter en god måde enten at eksperimentere eller køre de helt klassiske retter.

Rigtige mange mennesker vælger at bruge fisk. Det giver ofte en frisk smag og let følelse op til den store hovedret, som ofte består af kød. Men der findes også lækre og lette forretter med oksekød eller bare grøntsager og salat. Mulighederne er mange, og afhænger af middagen. Formad til en påske- eller julefrokost vil f.eks. ofte bestå af sild i forskellige udgaver, mens de store middage kræver lidt finere og velovervejede retter.

Det kan også være både sjovt og lækkert at servere mange små forretter med hver sit smagsindtryk i stedet for at fokusere på én stor. De første retter er som sagt det der lægger stemningen for en middag, og det er derfor vigtigt at den harmonerer med hovedretten. Harmonien ligger især i at være forskellig fra hovedretten. Det kan ofte blive et kedeligt smagsindtryk hvis dine forretter består af samme type kød som dine hovedretter.

Kombinationerne er uendelige, og du kan helt sikkert finde på retter, som falder i dine gæsters smag. Her på siden har Isabellas samlet forretter til enhver smag og lejlighed, så det er helt sikkert muligt at finde inspiration til dem, der kan lægge en god og lækker bund for din middag. Så det er bare med at komme i gang og udforske alle vores spændene forretter.