Forretter
Forretter
Fyldte portobellosvampe med ost
Vil du også skrue op for de kødfrie hverdagsretter? Prøv disse fyldte portobellosvampe med masser af smag. Få opskriften her!
Opskrift og
17.01.2019
foto: Inge Skovdal/skovdalnordic.dk.
Fyldte portobellosvampe med ost smager delikat og er simple at lave. De er gode til hverdagsmad sammen med en grov salat eller som forret i weekenden.
Det skal du bruge til fyldte portobellosvampe:
(Opskriften er til 4 personer.)
- 4 portobellosvampe
- 100 g gedeost
- 2 spsk. honning
- 1-2 spsk. valnøddekerner
- 2 kviste salvie
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du fyldte portobellosvampe:
- Rens svampene.
- Smuldr gedeosten over svampene, og dryp med honning.
- Hak valnøddekerner og salvie, og drys dem over.
- Grill svampene ved maksimal varme i ovnen, indtil de bliver gyldne, og servér med det samme.
Den vil du smage: One pot-nudler med svampe