Forretter

Fyldte portobellosvampe med ost

Opskrift og 17.01.2019
foto: Inge Skovdal/skovdalnordic.dk.
Vil du også skrue op for de kødfrie hverdagsretter? Prøv disse fyldte portobellosvampe med masser af smag. Få opskriften her!

Fyldte portobellosvampe med ost smager delikat og er simple at lave. De er gode til hverdagsmad sammen med en grov salat eller som forret i weekenden.

Det skal du bruge til fyldte portobellosvampe:

(Opskriften er til 4 personer.)

  • 4 portobellosvampe
  • 100 g gedeost
  • 2 spsk. honning
  • 1-2 spsk. valnøddekerner
  • 2 kviste salvie

Vild med svampe? Prøv pizzasnitter med svampe 

Sådan laver du fyldte portobellosvampe:

  1. Rens svampene.
  2. Smuldr gedeosten over svampene, og dryp med honning.
  3. Hak valnøddekerner og salvie, og drys dem over.
  4. Grill svampene ved maksimal varme i ovnen, indtil de bliver gyldne, og servér med det samme.

Den vil du smage: One pot-nudler med svampe