Ricotta-parmesan-pandekager med dild og røget laks
Opskrift og
14.12.2019
foto: Skovdalnordic.com.
Server denne lækre forret næste gang du har gæster. Dild og røget laks er altid en god kombination og ovenpå den lille pandekage giver det den perfekte dessert
6 personer
Pandekager
20 g parmesan
250 g ricotta
2 spsk. hvedemel
1 æg
½ tsk. salt
20 g frisk dild + lidt til pynt
1 æggehvide
25 g smør
Pynt
200 g røget laks
1 lille rødløg
2 spsk. cremefraiche 18 %
Pandekager - sådan gør du
Riv parmesanen fint.
Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg. Tilsæt salt.
Hak dilden, og rør den i dejen.
Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
Steg små pandekager i smør.
Pynt
Hak rødløget fint.
Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg.