Forretter
Forretter
Ricotta-parmesan-pandekager med dild og røget laks
Server denne lækre forret næste gang du har gæster. Dild og røget laks er altid en god kombination og ovenpå den lille pandekage giver det den perfekte dessert
Opskrift og
14.12.2019
foto: Skovdalnordic.com.
6 personer
Pandekager
- 20 g parmesan
- 250 g ricotta
- 2 spsk. hvedemel
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- 20 g frisk dild + lidt til pynt
- 1 æggehvide
- 25 g smør
Pynt
- 200 g røget laks
- 1 lille rødløg
- 2 spsk. cremefraiche 18 %
Pandekager - sådan gør du
- Riv parmesanen fint.
- Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg. Tilsæt salt.
- Hak dilden, og rør den i dejen.
- Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
- Steg små pandekager i smør.
Pynt
- Hak rødløget fint.
- Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg.
- Pynt med lidt dild.