Forretter

Ricotta-parmesan-pandekager med dild og røget laks

Opskrift og 14.12.2019
foto: Skovdalnordic.com.
Server denne lækre forret næste gang du har gæster. Dild og røget laks er altid en god kombination og ovenpå den lille pandekage giver det den perfekte dessert
6 personer

Pandekager

  • 20 g parmesan
  • 250 g ricotta
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 æg
  • ½ tsk. salt
  • 20 g frisk dild + lidt til pynt
  • 1 æggehvide
  • 25 g smør

Pynt

  • 200 g røget laks
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk. cremefraiche 18 %

Pandekager - sådan gør du 

  1. Riv parmesanen fint.
  2. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg. Tilsæt salt.
  3. Hak dilden, og rør den i dejen.
  4. Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
  5. Steg små pandekager i smør.

Pynt

  1. Hak rødløget fint.
  2. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg.
  3. Pynt med lidt dild.