Ricotta-parmesan-pandekager med dild og røget laks

Antal: 
6 personer
Det skal du bruge: 
Pandekager
20 g parmesan
250 g ricotta
2 spsk. hvedemel
1 æg
½ tsk. salt
20 g frisk dild + lidt til pynt
1 æggehvide
25 g smør
Pynt
200 g røget laks
1 lille rødløg
2 spsk. cremefraiche 18 %

Pandekager - sådan gør du 

  1. Riv parmesanen fint.
  2. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg. Tilsæt salt.
  3. Hak dilden, og rør den i dejen.
  4. Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
  5. Steg små pandekager i smør.

Pynt

  1. Hak rødløget fint.
  2. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg.
  3. Pynt med lidt dild.

En anden lækker forret med laks er denne laksetatar med lime og rødløg