Se også
Forretter
Bruschetta med ærter, spirer og parmaskinke
Servér disse knasende sprøde forårs-bruschetta til forret – og lad forårsstemningen brede sig.
Opskrift og
28.02.2020
foto: Inge Skovdal/skovdal.dk.
4 personer
Bruschetta
- 800 g ærter i bælg (eller 250 g bælgede eller optøede ærter)
- 1 fed hvidløg
- 50 g mandler
- 25 g parmesan
- ½ dl olivenolie
- Lidt revet usprøjtet citronskal
- Salt
- 1 baguette (fra bageren)
- 4 skiver parmaskinke
- Ærtespirer
Bruschetta er en klassisk italiensk forret eller snack, som er dejlig nem at lave og som altid smager af mere. I denne opskrift har vi byttet tomaterne ud med lækre ærter, der med deres skønne grønne farve og dejlige, knasende smag emmer af forår. Velbekomme.
BRUSCHETTA MED ÆRTER, SPIRER OG PARMASKINKE - Sådan gør du
- Bælg ærterne, og blend dem med hvidløg, mandler, revet parmesan og olivenolie. Smag til med revet citronskal og lidt salt.
- Skær skiver af brødet, og rist dem i ovnen sammen med parmaskinken i ca. 3-5 minutter ved 200°. Lad begge dele afkøle.
- Smør brødene med ærtepesto, og pynt med ristet parmaskinke og ærtespirer.
Se også