Forretter

Tigerrejecocktail med mandler

Lækker og sommerlig variant af den klassiske rejecocktail med store saftige tigerrejer.
af Stylist Anna Hedegaard/engle-blomst.com 3.07.2009 Foto: Bjørn Jakobsen

Rejecocktail med lune flûtes til er en klassiker - lav den med tigerrejer, mandler og spidskål.

Det skal du bruge:

100 g hele mandler
1 lille spidskål
2 spsk. olivenolie
Saft fra 1 citron
2 kviste estragon
16 tigerrejer (frosne)
Salt og peber
Olie til stegning

Sådan laver du rejecoctail med tigerrejer

Rist mandlerne i ovnen i ca. 10 minutter ved 170º. Afkøl dem. Vask spidskålen, og snit den så fint som muligt, ca. 1-2 mm. Marinade: Bland olivenolie, citronsaft og hakket estragon, og mariner spidskålen i blandingen. Tø tigerrejerne op, pil dem, og rist dem i olie på panden. Krydr med salt og peber, og afkøl dem. Hak mandlerne. Vend spidskål og rejer sammen, og drys mandlerne over.