![/2023-09-29/fransk-tartine-02_preview-1.jpg](https://imgix.isabellas.dk/2023-09-29/fransk-tartine-02_preview-1.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Forretter
Rejecocktail med lune flûtes til er en klassiker - lav den med tigerrejer, mandler og spidskål.
Det skal du bruge:
100 g hele mandler
1 lille spidskål
2 spsk. olivenolie
Saft fra 1 citron
2 kviste estragon
16 tigerrejer (frosne)
Salt og peber
Olie til stegning
Rist mandlerne i ovnen i ca. 10 minutter ved 170º. Afkøl dem. Vask spidskålen, og snit den så fint som muligt, ca. 1-2 mm. Marinade: Bland olivenolie, citronsaft og hakket estragon, og mariner spidskålen i blandingen. Tø tigerrejerne op, pil dem, og rist dem i olie på panden. Krydr med salt og peber, og afkøl dem. Hak mandlerne. Vend spidskål og rejer sammen, og drys mandlerne over.