Forretter
Forretter
Tigerrejecocktail med mandler
Lækker og sommerlig variant af den klassiske rejecocktail med store saftige tigerrejer.
af Stylist Anna Hedegaard/engle-blomst.com
3.07.2009
Foto: Bjørn Jakobsen
Rejecocktail med lune flûtes til er en klassiker - lav den med tigerrejer, mandler og spidskål.
Det skal du bruge:
100 g hele mandler
1 lille spidskål
2 spsk. olivenolie
Saft fra 1 citron
2 kviste estragon
16 tigerrejer (frosne)
Salt og peber
Olie til stegning
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan laver du rejecoctail med tigerrejer
Rist mandlerne i ovnen i ca. 10 minutter ved 170º. Afkøl dem. Vask spidskålen, og snit den så fint som muligt, ca. 1-2 mm. Marinade: Bland olivenolie, citronsaft og hakket estragon, og mariner spidskålen i blandingen. Tø tigerrejerne op, pil dem, og rist dem i olie på panden. Krydr med salt og peber, og afkøl dem. Hak mandlerne. Vend spidskål og rejer sammen, og drys mandlerne over.