Annonce

5 tips: Tag naturen med indenfor

Annonce for Living&more 5.10.2021
Med efteråret kommer mørke og hygge. Bring den lune stemning indenfor ved at indrette dig med varme jordtoner, smukke naturmaterialer og dekorative grene.

I efteråret falder temperaturerne, og lysten til at krybe under tæppet i hyggelige og lune omgivelser stiger. Vil du gerne skabe en base, der udstråler ro og varme, så kan du trække naturens farver og materialer med ind i indretningen.

Det er der selvfølgelig mange måder at gøre på, men her guider vi dig til fem af dem, som også passer til sæsonens trends og tendenser.

1. Flet i naturmaterialer

En af sæsonens helt store tendenser er flet i alle afskygninger. Det betyder også, at rattan, bambus og søgræs fylder stadig mere i indretningen, og de bringer alle varme til dit hjem. Indret dig med kurve, dørmåtter og møbler af de smukke naturmaterialer, og mærk, hvordan hyggestemningen langsomt fletter sig ind i boligen.

Fanny rumdeler af FSC-certificeret birketræ og fransk flet, medlemspris 1.999 kr., 2.799 kr. for ikke-medlemmer. Fanny sengegavl i FSC-certificeret birketræ og fransk flet, medlemspris 2.499 kr., 2.999 kr. for ikke-medlemmer. Fanny bænk i FSC-certificeret træ og fransk flet, medlemspris 1.699 kr., 1.999 kr. for ikke-medlemmer (Living&more).

2. Rolige kunstværker

Vælg kunst, der afspejler naturens ro og ånd. Det kan være billeder eller plakater med plantemotiver, eller måske du selv presser en blomst og indrammer den? Det er meget moderne at lave sine egne kunstværker, så spring endelig ud i det – det behøver slet ikke at se så perfekt ud. Faktisk peger sæsonens indretningstendenser i den helt anden retning.

3. Sand- og jordfarver

Hvis der er noget, der skaber hygge i et hjem, så er det naturens afdæmpede farver. Du kan let bringe sand- og jordfarverne ind i din egen indretning ved at male en væg, købe nye – eller ombetrække gamle – møbler, eller ved at lade gulvtæpper og gardiner lyse op i beige. Du kan også skabe varme i en lidt dybere brun farve.

Karma trepersoners sofa med betræk i bouclé, medlemspris 3.999 kr., 5.499 kr. for ikke-medlemmer. Fanny rumdeler af FSC-certificeret birketræ og fransk flet, medlemspris 1.999 kr., 2.799 kr. for ikke-medlemmer. Fanny bænk i FSC-certificeret træ og fransk flet, medlemspris 1.699 kr., 1.999 kr. for ikke-medlemmer. Fanny lænestol af FSC-certificeret træ og fransk flet, medlemspris 1.999 kr., 2.799 kr. for ikke-medlemmer (Living&more).

4. Lad det spire, lad det gro …

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om planterne. Levende, grønne og frodige planter er jo natur i en nøddeskal. Lad dem pryde dit hjem og give liv til indretningen. Du kan også let udsmykke hjemmet med dekorative blade eller grene efter sæson – lige nu er det for eksempel oplagt at pynte med grangrene eller kranse af brune blade.

5. INDRET DIG MED TRÆ

Materialer af træ er vel en form for evergreen i indretningen, og det er også en helt oplagt måde at bringe naturen indenfor på. De sidste år har særligt plankeborde været meget populære, og der er da heller ikke noget smukkere end en naturtro og robust bordplade af træ. Du kan også indrette dig med hylder af træ eller bruge store grene til ophæng, hvorfra der kan hænge smukke planter, rustikke lamper eller bøjler til overtøj i entréen.

Magne spisebord i FSC-certificeret træ, medlemspris 4.499 kr., 5.999 kr. for ikke-medlemmer. Emma spisebordsstol med betræk i velour, fås i flere farver, medlemspris 399 kr., 699 kr. for ikke-medlemmer. Emil skænk med glaslåger, medlemspris 4.999 kr., 6.999 kr. for ikke-medlemmer. (Living&more).

Living&more – godt design til gode priser

Living&more er Coops eget møbelbrand, som tager afsæt i den nordiske stil og afspejler tidens største trends. I sortimentet finder du både møbler til stuen, spisestuen og soveværelset samt gulvtæpper, lammeskind og flettede kurve. Med Living&more kan du indrette hjemmet med godt design, uden at det skal koste dig en formue. Du finder bl.a. Living&more på Coop.dk Shopping. Se mere her.