FEDE DIY-PROJEKTER OG KREATIV GØR DET SELV

Her på siden er samlet alle vores spændende, kreative projekter. Ligesom DIY er et bredt begreb, der kan beskrive mange forskellige kategorier af kreative ting og sager, så er her alt lige fra servietfoldning og tekstilfarvning til de mere hardcore restaureringer af gamle møbler og montering af en dørspion. Gå på opdagelse her i teksten, eller i artiklerne, hvor der er masser af inspiration og guides at hente.

Kreativ gør det selv

Der er mange måder, at shine boligen op ved egen hånd og samtidigt tænke noget kreativt ind i løsningen. Et af de nemmeste projekter, du kan kaste dig ud i, for at give din bolig et nyt udtryk er at male en væg i en anderledes farve end resten af rummet. De sidste par år er det desuden blevet trendy med kalkmaling, der givet et mere mat udtryk i farven, som giver pastellerne et helt særligt liv.

Du kan finde vores guide her: 10 tips til at male en smuk væg med kalkmaling.

Læs også: 16 myter om bæredygtige materialer.

IKEA-hacks og genbrugs-DIY

De fleste ser en stor værdi i at tage noget gammel og give det nyt liv. Der er massevis af måder, at gør et genbrugsfund til noget helt særligt. En anden kreativ tilgang til møblementet er dukket op med de populære IKEA-hacks. Her tager du IKEAS generiske produkter (gerne også second hand) og omdanner dem til dit helt eget og unikke DIY-projekt.

Vi har masser af spændende idéer til at shine møbler og andet inventar op, både nyt som gammel. Her får du fem hurtige forslag til læsning:

  1. Byg en blød sengegavl.
  2. IKEA-hack: En stilfuld grøn kommode af IKEAs billigste kommode.
  3. DIY: Fra brunt indskudsbord til yndigt sommerhusmøbel.
  4. DIY: Trendy toiletskab af metal.
  5. Guide: Byg dit eget skrivebord af æblekasser.

Her finder du desuden tips til at ombetrække en stol.

Læs også: Giv dine gamle møbler nyt liv