FESTLIG PYNT TIL HØJTIDER OG MÆRKEDAGE

Danmark er rig på højtider og mærkedage, hvor vi samles med familie og venner til hyggelige sammenkomster. Vi elsker traditioner – og vi elsker at fejre de festlige begivenheder med masser af mad, pynt og kreative idéer, der giver wow-effekt og skaber glæde hos gæsterne.

Julepynt og gaveindpakning

For de flestes vedkommende er jul den vigtigste højtid på året, og en tid, som vi i mange måneder ser frem til. Jul betyder nemlig hygge med familien, god mad og ikke mindst masser af julepynt til at få stemningen helt i top. Her på siden har vi samlet en masse inspiration til, hvordan du kan få dit hjem til at emme af julestue. For eksempel kan du flette en glimtende julekuglelave nemme juledekorationer, og så kan du få inspiration til at lave en flot, kreativ og personlig gaveindpakning.

Påskepynt og gækkebreve

Påsken er den største kristne højtid, der markerer Jesu død og opstandelse. Selvom vi dagens Danmark ikke fejrer påsken i samme omfang som julen, er der masser af liv i mange af de traditioner, som påsken har bragt med sig gennem tiden. Vi samles til påskefrokoster og pynter hjemmet med påskeliljer og gul pynt, laver gækkebreve og påskeæg – både dem, vi spiser, og dem vi pynter med. Her på siden kan du lade dig inspirere til en festlig påske med vores mange kreative idéer. Vi har blandt andet samlet idéer til dit gækkebrev og inspiration til 5 fine påske-dekorationer. Skal du holde påskefrokost, har vi også lavet en guide til, hvordan du kan dække et kreativt påskebord.

Pynt op til havefest   

Sol og sommer betyder fest i haven, og ligesom til årets andre store begivenheder, skal man aldrig gå ned på pynt. Blomster, lyskæder og farverige dekorationer kan nemlig skabe sommerstemning, uanset om solen skinner eller ej. Læs her, hvordan du skaber de bedste rammer for en hyggelig aften med venner og familie. Her på siden kan du også få tips til at pynte op med farverige buketter og dekorationer og til at holde en havefest i vintagestil.