Indretning og trends

Dit hjem er din base. Et sted, hvor du kan koble fra og være dig selv - og hvor du vigtigst af alt kan føle dig hjemme. Få inspiration til indretning og trends lige her!

INDRETNING OG TRENDS: FIND DIN PERSONLIGE STIL

Når det gælder indretning, handler det ikke kun om at indrette med tidens trends, men om at finde en balance, hvor din egen personlighed og stil også skinner igennem. Har du din indretningsstil på plads, er det nemlig straks nemmere at se, hvilke trends og tendenser der passer ind i dit hjem – og hvilke du måske skal springe over. 

Indretning af forskellige rum

Det kan dog godt virke uoverskueligt at skulle indrette hjemmet, hvis du starter helt fra bunden. Derfor kan det være en god idé at indrette ét rum ad gangen og først og fremmest tænke over, hvilken stemning du vil have i det enkelte rum, og hvad dets formål er. Skal din stue for eksempel være en rolig base eller et festligt samlingspunkt med plads til mange? 

Det bliver straks nemmere at vælge både møbler, farver og nips, når du har det på plads. Mangler du inspiraition til indretningen, kan du for eksempel se nærmere på skønne stuer med en personlig stil og smukke countrykøkkener, du kan gøre efter – eller du kan dykke ned i vores guides til, hvordan du indretter en drøm af et soveværelse eller en smuk og indbydende entré.

Indretnings-hacks

Men trænger dit hjem til fornyelse, uden at det skal have den helt store makeover? Du kan sagtens forny boligen med få kneb, og uden det skal koste en forme. Det handler blot om at være kreativ og nytænkende. Du kan for eksempel bruge disse 3 genveje til et charmerende køkken, gå all-in på DIY-projekter eller få inspiration til 12 geniale løsninger til opbevaring af tøj og sko.

Boligtrend: Indret dig grønt

En grøn indretning er en af tidens store trends. Hjemmet må gerne emme af natur med en grønne planter og blomster. Her på siden kan du finde masser af inspiration til at indrette grønt – for eksempel ved at lave en blomstrende plantevæg eller bringe haven ind i hjemmet. Er du mere til grøn indretning på den bæredygtige måde, har vi lavet guiden: Sådan indretter du dig bæredygtigt, der giver dig masser af tips og tricks.

Sommerhus-indretning

Er du den heldige ejer af et sommerhus, kan du også finde inspiration til at indrette den perfekte ferieoase. Du kan blandt andet få tips til, hvordan du bevarer sjælen, når du renoverer sommerhuset eller lade dig inspirere af disse 5 hyggelige sommerhuse. Holder du så meget af sommerhus-stemningen, at du vil integrere den i dit eget hjem, så læs også denne guide til indretning i sommerhusstil.