INSPIRATION TIL DIY OG KREATIVE IDÉER

Hvad er DIY?

DIY er en forkortelse der kommer af det engelske ’Do it yourself’, som egentlig svarer til det danske ’Gør det selv’. Herhjemme har DIY dog fået en justeret betydning, da det oftest bliver brugt om kreative projekter som har karakter af håndarbejde af forskellig art. Det kan være alt fra papirklip, strik, hækling og til projekter hvor man shiner gamle eller nye møbler op på kreativ vis. Hos ISABELLAS er vi desuden meget glade for blomster og buketter og selvfølgelig hører blomsterbinding under DIY. 

Gå til vores samling af DIY-projekter. Her er der inspiration til alle niveauer.

Buketter og kranse

Blomsterbuketter er bundter af blomster, der bruges som pynt. Der er stor tradition for at give blomsterbuketter som gaver, og du kan købe dem ved en blomsterhandler, hvor en florist binder buketten for dig. Du kan også købe blomsterne og binde buketten selv, hvis du ved hvordan, eller du kan nøjes med at arrangere dem smukt i en vase. 

På samme måde som buketterne bliver kranse brugt til pynt, særligt omkring højtiderne. Kranse kan du på samme måde binde selv, hvis du har en lille smule knowhow.

Hop til alt vores indhold med opskrifter og guides til at binde dine egne buketter og kranse. 

Højtider og mærkedage

Juleklip, pynt og hygge. Der er massevis af DIY ting du kan give dig til i forbindelse med højtiden. Noget er de klassiske julestjerner og julehjerter og så er der det lidt mere avancerede, som f.eks. denne meget populære glimtende julekugle, som du selv kan lave. 

Strik og hækling

Både strik og hækling har i den grad fået en renæssance de sidste mange år, og bloggere og influencere puster desuden til den trend. Vi har samlet alt vores indhold om strik og hækling, så det er nemt for dig at blive inspireret og finde opskriften på dit næste kreative projekt. 

Tjek: Video: Lær at hækle.

Og kom hurtigt i gang: Trin-for-trin-video: Hæklede vatrondeller.