500 opskrifter på skønne og smukke kager

Kager er noget, vi samles om! Vi spiser lagkage til fødselsdage, småkager til jul, og vi bager kage til fejringer på arbejdspladsen – ja, selv foran fjernsynet samles vi om søde kageprogrammer som Den store bagedyst! Og det er let at forstå, at kagen har en særlig plads hos mange af os, for den er lig med hygge, velsmag og gode stunder.

Allerbedst er det, når vi kan trylle brombær fra skoven om til en skøn skærekage eller lade køkkenhavens rabarber spille hovedrollen i en sød-syrlig rabarbertærte. Eller når ribsene fra busken giver modspil til en sød kagedej i ribsmuffins eller frugterne fra det gamle æblertræ bagest i haven kommer til sin ret i en svampet mandel-æblekage. Hos ISABELLAS elsker vi nemlig, når havearbejdet udmønter sig i spiselige glæder og godter.

Her på siden finder du mere end 500 opskrifter på kager til enhver anledning! 

Nemme kager, som alle elsker

Kagen er en taknemmelig størrelse, hvor de fleste af os kan være med. For selvom de fleste sætter pris på en klassisk banankage eller en simpel drømmekage, kræver de ikke de store bageevner at bikse samme. De smager skønt og med garanti vil glæde hver en gæst! En traditionel chokoladekage går man heller aldrig galt i byen med.

Imponerende kager til særlige gæster og begivenheder

Du kan også vælge en kage, som ser ret imponerende ud, men som faktisk ikke er særlig svær at lave. Det gælder for eksempel koldskålscheesecake med friske bær og denne marengsdrøm med rabarberskum. Og er du klar til at kaste dig ud i et af de mere avancerede bageprojekter, kan du prøve kræfter med en citronlagkage med blåbærfrosting eller passionslagkage med frosting.

Kager til alle årstider

Ligesom med maden er det også oplagt at lade kagen afspejle sæsonen – og højtiden. Der er nemlig noget nostalgisk og trygt ved de velkendte smage og dufte, der går igen år efter år.

Især julen er kendt for dens hjemmebag, og det er svært at gå igennem december uden at have bagt mindst én pebernødder eller vaniljekranse. Prøv også denne lækre julekringle, eller imponér til julefesten med dette overdådige hit af en honningkage med peberkageby som pynt.

Til fastelavn skal der selvfølgelig fastelavnsboller på bordet, og til påskefrokosten vil det være oplagt at slutte af med en af disse 9 smagfulde og smukke påskekager Og når sommeren nærmer sig, og Danmarks saftige rabarber og søde bær begynder at modnes, så er det bare om at plukke løs og bruge dem i alverdens lækre kager.

En sand klassiker er jordbærtærten, som må siges at være smagen af sol og sommer, men hvis du serverer denne hindbærroulade eller denne cheesecake med blåbær vil der heller ikke være et øje tørt ved kagebordet. Du kan også blot gå på opdagelse i vores kage-univers – der vil uden tvivl være en, der appellerer til dit kagehjerte.