Mad og opskrifter - lavet med sæsonens råvarer

Hos ISABELLAS holder vi af mad, der er lavet med kærlighed og af lokale, bæredygtige råvarer. At plukke en solmoden tomat i drivhuset og nyde den i en skøn salat. At trække de første rabarber op af jorden og forvandle dem til en sød sommertærte. Eller at gå på brombærjagt i skoven og trylle bærene om til marmelade, vi kan overraske veninderne og familien med. 

Her har vi samlet alle vores opskrifter på mad til både hverdag og fest. Du kan gå på opdagelse i menupunkterne eller bladre i hele samlingen. Der dukker nye og spændende opskrifter op hver uge, så hvad enten du mangler inspiration eller bare er ude på at blive lækkersulten, så kig med. 

Mad fra jord til bord

Har du en køkkenhave fyldt med alt fra rabarber til rødbeder? Her får du masser af idéer til, hvordan du kan bage og sylte de velsmagende råvarer, så du får mest muligt ud af dem! Vi inspirerer dig til at gå på ramløgjagt i marts og svampejagt i oktober, så du kan eksperimentere med alt fra ramsløgspasta til svampetoast. Og til at lede efter havtorn langs kysten til havtornsnaps eller pærer i naboens have til pæretærte.

I vores madunivers finder du også opskrifter, som passer godt ind i hverdagen, hvor maden nogle gange skal være let og ligetil, men også de finere og smukkere retter, som du kan brilliere med, når du holder fest eller har inviteret gæster på middag. 

Vores forretter er populære, og der finder du alt fra det lidt mere stilede og eksklusive som ricottapandekager med stenbiderrogn eller agurksushi med laks til de gode klassikere som blinis med laks og tunmousse. Du finder alle vores forretter her!

Inspiration til aftensmaden

Under aftensmad kan du ud over inspiration til middagsbordet også finde gode idéer til hovedretter til festen og til højtid. Her er opskriftidéer der både er lette og hurtige men også de imponerende retter, der virkelig kan give dig ry for at være en mesterkok.  En af vores favoritter er den nemme, hurtige og meget lækre spanske tortilla. Den fungerer godt både i det travle hverdagsliv, men vil helt sikkert også vække begejstring hos gæsterne. 

Vi har samlet vores 20 favorit-madopskrifter på nem aftensmad, og mangler du inspiration til budgetvenlige retter, kan du gå på opdagelse blandt vores 10 retter til under 50 kr

Til de bageglade og lækkersultne

Kager og desserter hører altså hjemme både til hverdag og fest - og selvom man aldrig går galt i byen med en klassisk kanelkage, holder vi også af at eksperimentere med nye, spændende dessertopskrifter som f.eks. banoffee-trifli eller hindbærkoldskål med lakridsgranola. Få inspiration til desserter her, hvor vi har samlet alle vores dessertopskrifter!

3 af jeres favoritkager

Hvis der er tre opskrifter, der kan få jer til tasterne, når vi deler dem på vores sociale medier, så må det være disse! Og vi forstår jer godt, for de er alle ekstremt mundvandsdrivende!

  1. Rugbrødslagkage med kirsebærsyltetøj
  2. Marengsdrøm med rabarberskum
  3. Mandeltærte med syrener

Måske du er mere til småkager eller cookies? Vi har også alverdens opskrifter på brød og boller! Eller alverdens lækre opskrifter til en skøn weekendbrunch!

Flydende mad!

Smoothie, juice eller saft? Der er mange friske muligheder, og en masse inspiration at hente i vores opskrifter på juice og saft. Det er altid noget lækkert, både til morgenmaden, frokosten og solpletten. Bare rolig, der er også juice-opskrifter, der ikke kræver en juicer! 

Og så selvfølgelig — prikken over i’et er drikkevarerne, hvad enten det er den gode velkomstdrink, den festlige cocktail eller de søde sommerdrinks. Her finder du alle vores drinks og cocktails.

Gå på opdagelse i alle vores opskrifter på mad, desserter og drikkevarer — god fornøjelse!