OPSKRIFTER OG INSPIRATION

Her har vi samlet alle vores opskrifter. Du kan gå på opdagelse i menupunkterne under teksten, eller bladre i hele samlingen ved at scrolle ned.

Der dukker nye og spændende opskrifter op hver uge, så hvis du mangler inspiration, eller bare er ude på at blive lækkersulten, så kig med. 

Mad til hverdag og fest

ISABELLAS præsenterer opskrifter som både kan være en del af hverdagen, hvor maden ofte skal være let og ligetil, men også de finere og smukkere retter, som du kan brilliere med, når du holder fest eller har inviteret gæster på middag. 

Vores forretter er populære, der finder du alt fra det lidt mere stilede og eksklusive som rosédampede muslinger, til de gode klassikere som bruschetta og rejecocktail. Her finder du alle vores forretter.

Inspiration til aftensmaden

Under aftensmad kan du ud over inspiration til middagsbordet også finde gode idéer til hovedretter til festen og til højtid. Her er opskriftidéer der både er lette og hurtige men også de heftige og imponerende retter, der virkelig kan give dig ry for at være en mesterkok. 

En af vores favoritter er den nemme, hurtige og meget smukke spaghetti med bønner og ricotta. Den fungerer godt både i det travle hverdagsliv, men også som visuelt flot hovedret der kan betage uden at tage hele eftermiddagen. 

Til de bageglade og lækkersultne

Desserter hører altså hjemme BÅDE til hverdag og fest. Få inspiration til desserter her, hvor vi har samlet alle vores dessertopskrifter. 

Vores favoritkager:

Måske du leder efter småkager eller cookies?

Vi har også alverdens opskrifter på brød og boller.

Flydende kost

Smoothie, juice eller saft? Der er mange friske muligheder, og en masse inspiration at hente i vores opskrifter på juice og saft. Det er altid noget lækkert, både til morgenmaden, frokosten og solpletten. Bare rolig, der er også juice-opskrifter der ikke kræver en juicer! 

Og så selvfølgelig — prikken over i’et er drikkevarerne, hvad enten det er den gode velkomstdrink, den festlige cocktail eller de søde sommerdrinks. Alle vores drinks og cocktails.

Gå på opdagelse i alle vores opskrifter herunder — god fornøjelse!