Boligreportage

Mangler du inspiration til din indretning? Så tag et kig i vores boligreportager, der byder dig indenfor i nogle af Danmarks skønneste boliger.

DANMARKS HYGGELIGSTE BOLIGER

Uanset om du er til rå vintage eller fransk charme, og uanset om du bor i en stor landejendom eller i en lille bylejlighed, er der inspiration at hente i hjemmene her på siden. Vores boligreportager inviterer dig nemlig med indenfor i nogle af Danmarks skønneste boliger.

Boligreportager fra lejligheder

Du kan sagtens få et skønt hjem, selvom du kun har få kvadratmeter til rådighed. I vores mange boligreportager fra lejligheder, der blandt andet byder på en lejlighed med fransk vintage, en lejlighed i countrystil og en rå bylejlighed med charme, kan du blive inspireret til, hvordan du får meget ud af lidt plads. Bor du i nyere byggeri med stramme linjer, kan det også være, du mangler hjælp til at indrette på en måde, så lejligheden kommer til at føles varm og hjemlig at være i. Det kan du blandt andet finde inspiration til i denne lejlighed på Østerbro, der er blevet forvandlet til et hyggeligt hjem med støvede farver.

Boligreportager fra villaer

Bor du i en villa eller landejendom, har du straks flere rum at gøre godt med. Det gør indretningen til et større projekt, som kan tage lang tid at komme helt i mål med, men det kan også være en sjov proces, som udfolder og udvikler sig over mange år. Men måske er du i tvivl om, hvilken indretningsstil du er til? Hvis det er tilfældet, så tag et kig på vores mange charmerende villaer, der byder på alt fra en klassisk villa med et strejf af glamour til en feminin og romantisk trævilla. 

Boligreportager fra sommerhuse

Et sommerhus skal være et sted, hvor du kan slappe af og hygge med familie og venner – og det skal afspejles i din indretning, der gerne må være hyggelig og uformel. Derudover er det også vigtigt at tænke uderummet ind, da det er her, hvor du bruger størstedelen af tiden, når vejret er godt. Du kan blandt andet lade dig inspirere af dette nye sommerhus med gammel sjæl, der har den mest charmerende terrasse med udendørskøkken. Du kan også tage et kig på Tine K’s smukke sommerhus eller denne ferieoase, der har sommerstemning året rundt.

Inspiration til indretning med genbrugsfund

Uanset om du skal indrette lejligheden, villaen eller sommerhuset kan det hurtigt blive en dyr affære. Derfor er vintage- og genbrugsmøbler oplagte at indrette med – og så er de unikke fund desuden perfekte, hvis du vil opnå en hyggelig og personlig stemning. Vores boligreportager indeholder mange gode bud på, hvordan du kan indrette med genbrug. Se for eksempel dette kreative genbrugshjem, dette kolonihavehus med arvestykker og denne stemningsfyldte murermestervilla med unikke fund.