Tips & tricks

Hvem vil ikke gerne have et dejligt rent og indbydende hjem? Vi har her samlet alle vores bedste tips og tricks til rengøring, husholdning og tøjvask.

DE BEDSTE RENGØRINGSTIPS TIL ET SKINNENDE HJEM

Lige så vigtig som indretning er i boligen, lige så vigtig er det at have et rent og frisk hjem. Det er dog noget, som vi ofte kan glemme i vores travle hverdag, hvor vi ikke altid lige husker på, at sengetøjet skal vaskes, og ovnen skal renses. Det kan være svært at være opmærksom på alle de skjulte bakteriebomber i hjemmet, men ikke desto mindre er det vigtigt at huske på. Derfor har vi her på siden samlet alle vores bedste tips og tricks til rengøring, husholdning og tøjvask. 

Tips til tøjvask

Har du styr på, hvor ofte du skal vaske dine håndklæder, og hvor tit du skal skifte dit sengetøj? Mange glemmer, hvor ofte det faktisk skal gøres – eller også ved de det simpelthen ikke. Derfor har vi lavet guiden ”Hvor tit skal det vaskes?”, som kan gøre dig klogere. Læs også vores artikel om, hvilken temperaturer du skal vaske med – eller se vores pletguides, for eksempel til at fjerne rødvinspletter fra tøjet, hvis du har mere specifikke udfordringer. 

Tips til rengøring

Selvom rengøring ofte er noget, der bare skal overstås, er det vigtigt ikke at forhaste det. For gør du egentlig rigtig rent, når du gør rent? Eller er der mon steder, du glemmer hver gang? Vi har fundet 7 steder, vi tit overser, som du nok også kan nikke genkendende til. Her på siden kan du også finde guides til, hvordan du nemt rengør både din ovn og mikroovndit køleskab og andre steder, der ikke står øverst på den ugentlige rengøringsliste. 

Husmortips

Vi har alle oplevet, at vi ikke kan få kalk af glassene og at vaskemaskinen stadig lugter, selvom vi tænker, at vi har prøvet alt. Vi møder mange huslige problemer i vores hverdag, som kun de bedste husmortricks kan løse. Derfor har vi samlet en masse af dem her, for eksempel 13 husmortips til køkkenet, der kan hjælpe med at løse diverse problemer. Du kan også se, hvordan du fjerner lugt og pletter fra dit skærebræt med citron og få tips til at slippe af med kalken i dine vaser.

Miljøvenlig husholdning

Rengøring er nødvendigt, men det behøver skrap kemi ikke at være. Dit hjem kan nemlig sagtens blive skinnende rent på miljøvenlig vis. Læs vores 5 tips til en miljøvenlig rengøring, der guider til miljøvenlige alternativer til de stærke kemikalier. Du kan nemlig bruge helt almindelige ting fra husholdningen – for eksempel citron, som vi har lavet en guide til at bruge her.