OPSKRIFTER PÅ DRINKS OG COCKTAILS

Drinks og cocktails er en vigtig del af de fleste festlige begivenheder og prikken over i’et i livsnyderøjeblikket. Uanset om du er til en god gammel mojito eller til de mere kreative cocktails i alverdens farver, så er der masser af inspiration at hente her. 

Nemme cocktails

Cocktails kan være en hel videnskab for sig, og nogle af klassikerne kræver lidt mere end som så at lave på den helt rigtige måde — men andre er faktisk rimeligt nemme og hurtige at lave selv med simple remedier. Uanset om det er til fest eller afslapning, så er det en fordel at cocktailen er nem og simpel. 

3 nemme cocktails:

Velkomstdrinks

Sæt gang i stemningen og byd velkommen med en god velkomstdrink. Der er mange muligheder, og mange tyer til den helt klassiske punch bowle, som har sine fordele, men der er altså noget stil over at byde på et glas af en helt særlig udvalgt drink. Servér fx en kirsebærstarter, eller hvis det skal være simpelt og hurtigt en nem drink med rosé og mynte.

Læs også: 3 festlige drinks til nytår

Sommerdrinks

En forfriskende sommerdrink der køler i varmen — så er det lige før der er charterferie hjemme på terrassen. Der er rigtig mange sommerdrinks vi er glade for, men vores farvoritter må helt klart være hvid rom med hyldeblomst og jordbær eller mojito med blåbær!

Alkoholfri drinks

Nogle vil gerne have deres drinks og cocktails virgin, altså uden alkohol og de kan sagtens være lige så lækre som varianterne med alkohol. Her får du inspiration: 8 gode drinks med og uden alkohol. Eller hvad med hvid gløgg uden alkohol?

Vi må ikke glemme romtoddy og Irish coffee

De to uundværlige! Romtoddy hjælper på de fleste småsygdomme og nedtryktheder, ligesom den perfekte Irish coffee formår at få dig godt varm og helt ovenpå igen, hvis du skulle føle dig nede i kulkælderen.

Herunder finder du alle vores opskrifter på drinks og cocktails.