Smugkig i det nye ISABELLAS

Så er det nye ISABELLAS endelig i butikkerne. Vi har fyldt magasinet med lækre opskrifter fra både det søde og salte køkken, grøn inspiration til dig, der glæder sig til at komme i haven, og skønne idéer til boligindretningen. Og faktisk får du som ekstra forkælelse magasinet ISABELLAS -KREATIVE IDÈER TIL HJEMMET med i prisen. Vi har fyldt magasinet med inspiration til dit næste DIY-projekt, hvad end du vil male, strikke, bygge eller sy.

I ISABELLAS forsøger vi i hvert nummer at inspirere jer, kære læsere, til nye bæredygtige måder at tænke på, og alle undersøgelser viser, at I allerede har godt styr på det. I dette nummer har vi dog skruet lidt ekstra op for det grønne aftryk.

Smugkig i det nye ISABELLAS

Heldige kartofler

Der findes ikke noget bedre end friske, nyopgravede kartofler fra egen have, og de kan benyttes i et utal af forskellige madretter. Få tips til de mest velsmagende sorter, som du snart skal forspire, og læs om, hvordan du dyrker dem i jord, halm eller i kasser på altanen

Kager med karamel

Fudge, smør, sukker, fløde og kondenseret mælk. Karamel kan trylles frem på mange måder, og resultatet bliver altid sødt og godt. Så tænd ovnen, find ingredienserne frem, og lad karamellen forgylde dine kager.

Når genbrug bliver guld værd

Der findes masseproducerede møbler og ting i hobetal i boligbranchen, og følger man altid de nyeste tendenser, kan det være svært at gøre indretningen unik. Upcycl i stedet gamle møbler, og brug ting til andre formål, end de oprindeligt var tiltænkt, så du får et personligt hjem.

Driverliv for få midler

Der er mange måder, du kan gøre drivhusdrømmen til virkelighed på uden at blive ruineret. Byg huset selv, eller spar på det unødvendige, når du køber nyt.