Smugkig i det nye ISABELLAS

Vi har glædet os til at vise jer det nye ISABELLAS, der er i butikkerne nu. Det er nemlig vores store julenummer, og magasinet emmer selvfølgelig af jul.

Du får inspiration til de smukkeste adventskranse. Vi giver dig dekorative ideer til, hvordan årets juleborde kan dækkes. Og så får du naturligvis de lækreste opskrifter på julens mange klassikere - dog med et skønt tvist.

Få et smugkig i det nye ISABELLAS

Småkager med et tvist

Klassiske julesmåkager smager altid skønt, men hvorfor ikke variere indholdet i kagedåsen. I det nye ISABELLAS får du opskrifter på julebag med et tvist.

Julens dekorationer: Spred lys og glæde

Adventskranse, kalender- og lysdekorationer hører julen til. Vil du tænke på miljøet, kan du lave bæredygtige kranse ved at spare på de farverige blomster fra blomsterhandleren og gå på jagt i naturen efter gratis materialer. I det nye ISABELLAS får du inspiration til årets dekorationer.

Inspiration: Til bord på naturlig vis

Foretrækker du julen i en nedtonet og naturlig stil, kan du gå i skoven og finde kogler, grene og blade, som du kan bruge kreativt til at dække et hyggeligt julebord. Se hvordan i det nye ISABELLAS.