Smugkig i det nye ISABELLAS

Så er det nye ISABELLAS endelig i butikkerne. Vi har fyldt magasinet med lækre opskrifter fra både det søde og salte køkken, grøn inspiration til dig, der glæder sig til at komme i haven, og skønne idéer til boligindretningen. 

Smugkig i det nye ISABELLAS

Krukkede forårsblomster

Fra marts begynder det for alvor at krible i de grønne fingre. Heldigvis er der mange planter, der tåler lidt kulde og kan plantes ud i potter og krukker. Lad dig inspirere af vores sammenplantninger – der er mange flere muligheder, end du måske tror.

Lad påskemenuen gå i fisk

Påsken er traditionelt en højtid, hvor middagsbordene bugner af lækre, men dog til tider tunge retter. Lad i stedet menuen bestå af friske og lette retter med fisk og skaldyr i sæson. Servér pil selv-krabbekløer, lys fisk og jordskokkecreme, og forkæl selskabet med søde, små påskereder til dessert.

4 DIY-idéer til dit køkken: Simpel fornyelse

Det er ikke altid nødvendigt med en fuld forvandling af et rum, for at det kan føles som fra ny. Vi viser dig her, hvordan du bygger en køkkenø og en hylde til køkkenet, og hvordan du nemt laver et ophæng til dine krydderurter og et serveringsbræt til middagen.

Kager der smager af mere

Påskeæg, muffins og macarons. Det kan godt være, at kagerne og desserterne her er lidt små i størrelsen. Til gengæld er der skruet godt op for både kvalitet, smag og ingredienser – og så er der jo også rig mulighed for at smage på det hele.

RIGTIG GOD FORNØJELSE!