Smugkig i det nye ISABELLAS

ISABELLAS har eksisteret i næsten 20 år, og de smukke billeder og det inspirerende indhold har siden begyndelsen været vores faste holdepunkt.

Men de seneste mange måneder har vi her på redaktionen arbejdet intenst på at lave en endnu mere fuldendt sammenplantning til dig, kære læser.

ALt det vi elsker

Er du trofast læser af ISABELLAS, har du med sikkerhed allerede lagt mærke til forandringen. I nye tider kan det hele godt føles lidt utrygt, men bare rolig, vi har stadig fyldt siderne op med de ting, vi alle sammen elsker!

Hyggelige gøremål i haven og på altanen, god mad lavet fra bunden, idéer til den personlige indretning, kreative DIY-projekter og gode tips til en grønnere livsstil.

For det er stadig det, ISABELLAS er, og det skal der ikke laves om på. Indpakningen er bare blevet endnu smukkere.

I det nye magasin finder du blandt andet inspiration til, hvordan du forvandler en bar altan til en frodig permahave, hvor der både er planter, som er gode for biodiversiteten, og som egner sig godt på middagsbordet. Og så kan du også hoppe med på tendensen med foldede papirblomster.

Psst … Vi forkæler dig i denne omgang samtidig med et stort havemagasin med inspiration til sommerhaven.

Vi håber, at du vil tage godt imod det nye ISABELLAS.

Smugkig i det nye ISABELLAS lige her

DIY: Papirblomster

Papirblomster hitter i indretningen netop nu. Det er et hyggeligt projekt, som er nemt, når først du kender til grundteknikkerne. Og så er der næsten ingen grænser for, hvilke blomster du kan folde, f.eks. dahliaer, nelliker og bonderoser.

Sukkersøde desserter med sæsonens jordbær

De første danske jordbær modner så småt her i maj måned. Høst de søde bær fra dine bede og krukker, og tryl dem om til lækre desserter, kager, is og saft.

Fra nøgen altan til frodig permahave

Er du blevet den heldige indehaver af en af de mange nye altaner, der skyder op i bybilledet, eller ønsker du blot at puste nyt liv i din eksisterende, kan du lade dig inspirere af denne frodige altan. Den er blevet forvandlet til en lille permahave med planter, der enten er spiselige eller tiltrækker nyttige insekter.

Asparges: Grønne og hvide vidundere

Asparges er en skøn forårsgrøntsag, som går godt i salater, tærter og sammen med fisk og skaldyr. Du kan dog kun høste asparges i haven i en kort periode på højst otte uger, så det er med at nyde de sprøde stænger nu, mens de er allerbedst.

Det pureste løg

Purløg rimer på sol og sommer og er havens guld. Friskklippet er det prikken over i’et på en kartoffelmad, men de fine, lilla blomster kan også spises eller bruges i buketter. Lader du de lange blomsterstilke pryde din have, vil de tiltrække bier og andre nyttige insekter.

RIGTIG GOD FORNØJELSE!