Smugkig i det nye ISABELLAS

Så er det nye ISABELLAS i butikkerne – og du kan godt glæde dig! Vi har sørget for, at du får de lækreste opskrifter og masser af idéer til kreative DIY-projekter. Og så er der naturligvis inspiration din have, altan og dit hjem.

God fornøjelse!

Tag et smugkig i det nye ISABELLAS her

Sæsonens buketter: August i fuldt flor

Sensommeren byder på en mangfoldighed af blomster og frøstande i haven og grøftekanten. Pluk løs af herlighederne, og tryl dem om til buketter og kranse til bordet. Vi giver dig seks idéer til flotte, nemme kreationer.

Inspiration til sensommerens DIY-projekter

I det nye ISABELLAS, der er i butikkerne nu, får du de fineste DIY-projekter. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge strandens skatte til dekorative ophæng. Du får vores bedste idéer til, hvordan du kan give nyt liv til dit soveværelse. Og så viser vi dig, hvordan du selv kan sy fine tasker med en smuk sløjfe. 

Opskrifter på iskolde kager

Når du først har sagt sol og sommer, så må du også sige islagkage. Hvad end du er til en opgraderet regnbueis, parfait med nøddebund eller tiramisu-islagkage, er de kolde fristelser et must i sommervarmen

Inspiration: På ferie i haven

August er ofte en dejlig måned, som byder på masser af sol. Vi giver dig idéer og inspiration til, hvordan du kan indrette dit uderum med fleksible møbler, som du kan rykke rundt efter behov, og som passer naturligt ind i de grønne omgivelser.