Smugkig i det nye ISABELLAS

Selvom vi normalt forbinder efteråret med aftagende, gyldne farver og planter i forfald, og at det meste visner bort og gør sig klar til at modstå vinteren, så er vi her på redaktionen begejstrede for efterårets mange smukke nuancer. I det nye ISABELLAS får inspiration, idéer og gode råd til det tidlige efterår

Og som en ekstra gave til dig, kære læser, får du også et stort havemagasin med i denne omgang med masser af grønne gøremål her i efteråret.

GYLDNE STUNDER I EFTERÅRET

Efteråret er en smuk årstid, og september er ofte lun. Der er derfor stadig mulighed for mange hyggelige timer ude i både haven og skoven. Og hvorfor ikke bruge de nedfaldne grene, falmende blade, tørrede blomsterstande og bærgrene i gyldne farver til at binde kranse og lave smukke dekorationer af.

Opskrifter på kager med masser af creme

Myntefrosting, rabarbercreme og blød marengs. Hvis du ikke er bange for at dele spotlyset med kagen på bordet, så skru op for overdådigheden, og overrask gæsterne med søde sager fyldt med fløjlsbløde og luftige cremer.

Masser af DIY for alle

I det nye ISABELLAS har får du trin for trin-guides til de moderne vægophæng lavet med broderi-teknikken punch needle, strikkeopskrifter på chunky pudebetræk og så viser vi dig hvordan du kan lave et nyt og enkelt sengebord.

SMÅ HAVER STORE PLANER

Man behøver ikke nødvendigvis at gå på kompromis med haveønskerne, selvom pladsen er begrænset. I det nye ISABELLAS har vi besøgt tre entusiastiske haveejere med små haver på mellem 200 og 400 m2 . Her er blevet plads til både pryd og nytte med fokus på frodige, farverige haverum.