Smugkig i det nye ISABELLAS

Nu er det nye ISABELLAS endelig på gaden

Dette ISABELLAS emmer af sommer, og du får som altid masser af inspiration til haven, køkkenet og dit hjem. Du får vores bedste opskrifter på lækre sommertærter, sund mad som laves på grillen, blomsterinspiration til din have og så viser vi dig, hvordan du laver en magasinholder.

Få et smugkig i det nye ISABELLAS

Sund mad på grillen

I denne udgave af ISABELLAS er gæstemenuen med sund grillmad, og fuld af sunde retter og lækre råvarer, som smager dejligt efter en tur på grillen. 

Tryl med blomster

I juli blomstrer et væld af florlette, duftende og dekorative blomster i have og eng. I denne udgave af ISABELLAS får du guides til, hvordan du forvandler de afskårne stilke til naturlige buketter og kranse!

Sommerhus med sjæl

Få inspiration til hvordan du kan indrette dit sommerhus - f.eks. med naturmaterialer, bløde tekstiler og flettede møbler. Dette kan skabe den helt rette sommerhusstemning. Hvis du blander nye møbler med f.eks. genbrug eller ældre møbler, kan du give sommerhuset sjæl og personlighed. Læs mere i det nye ISABELLAS.

Sommertærter

I det nye ISABELLAS får du fem forskellige opskrifter på lækre tærter lavet af sprød mørdej, søde bær og frisk frugt. Sikken skøn sommerkombination. De fem tærter er med fersken, solbær, nektarin + hindbær, stikkelsbær og abrikos.

Gør det selv: Smuk magasinholder til væggen

I det nye ISABELLAS er der en trin-for-trin guide til, hvordan du laver din egen magasinholder, så den passer til dit behov i forhold til farver og størrelse.