BLOMSTERBINDING: BUKETTER OG KRANSE.

Blomsterbindingskursus: Vil du lære at binde buketter og kranse selv?

Blomsterbinding er en fantastisk evne at have — tænk bare alle de fine anretninger, buketter og kranse du kan lave til dig selv og dem du holder af. Vi har lavet et videokursus, hvor du kan vælge lige netop den type buket eller krans, som du ønsker dig at lære at lave, og så får du trin-for-trin vejledning og massevis af tips og tricks. Her finder du vores videokursus: Lær at binde smukke buketter og kranse.

Inspiration til buketter

En buket blomster er altid en fantastisk gave, særligt hvis det er en unik og hjemmebundet en. Her finder du altid masser af ny inspiration til årstidernes mange buketter. Leder du efter en god trin-for-trin guide? Læs guiden: Gylden sensommerbuket. Er du på udkig efter en opskrift på en skøn forårsbuket? Læs guiden: Sådan laver du den fineste forårsbuket.

Savner du mere inspiration til buketter? Se de her 5 kreative vinterkranse. 

Lav dine egne kranse

Dørkranse er fyldt med tradition, og herhjemme knytter de sig ofte til en højtid eller en mærkedag. Der skal selvfølgelig være en krans til rejsegildet, og der er en helt særlig højtidsstemning forbundet med store dørkranse. Kransen er en ældgammel tradition, der kan spores tilbage til Egypten, hvor gæster blev budt velkommen med en krans, og på samme måde hænger vi ofte en krans på hoveddørens som udsmykning og som velkomst. 

Du kan lave dine egne kranse af de fleste ting, du kan finde i naturen hen på året. Selv de simple dørkranse kan imponere, men hvis du vil prøve kræfter med nogle usædvanligt flotte nogen får du her tre forslag til inspiration:

Adventskransen

Adventskransen er en helt særlig krans, der er obligatorisk i de fleste hjem. Har du mod på selv at lave den, får du her den bedste guide.

Stor guide: Sådan laver du din egen adventskrans.