BOLIGINSPIRATION TIL ALLE RUM OG DE BEDSTE TIPS TIL HUSHOLDNINGEN 

Vores bolig er meget mere et blot det hus, vi bor i. Vores hjem danner nemlig rammen om hele vores liv på godt og ondt, når hverdagen udfolder sig, højtider fejres og minder skabes.

Boligen er kort sagt fyldt med følelser, som udspringer af de oplevelser, der udspiller sig bag murstenene – eller som vi har brug for at fordøje i trygge rammer. Derfor skal hjemmet være et ubetinget rart sted at være, hvor der er plads til alle følelser, til at lade op og til hyggelige stunder med familie og venner.

Inspiration til din bolig

For mange er indretningen af hjemmet derfor ikke ligegyldig. Æstetikken spiller nemlig en rolle i forhold til at føle os godt tilpas derhjemme. Boligen skal afspejle, hvem vi er, og indeholde farver, møbler og nips, som gør os glade, og som skaber et hyggeligt hjemme-helle, der passer til lige netop os.

Måske har du valgt at indrette med kreative DIY-projekter, masser af loppefund og arvestykker eller med nogle af tidens store trends. Uanset hvad, er der masser af inspiration til hjemmet at hente på siden her. Vi har nemlig samlet vores skønne boligreportager (tag fx med på besøg i dette bæredygtige hjem på Østerbro eller i denne blomstrende familiebolig) og vores bedste tips og tricks til både kreativ indretning og pladsoptimering.

Rent og rart indeklima

Men hjemmet er mere end blot indretningen. Der er nemlig både sundhed og velvære forbundet med et rent og friskt hjem. Ofte er det dog svært at være opmærksom på alle de skjulte bakteriebomber i hjemmet, lige som at det kan være en udfordring at finde miljørigtige alternativer til de skrappe rengøringsmidler.

Derfor har vi også samlet alle vores bedste ideer og råd til både rengøring, tøjvask og husholdning generelt, som er lige til at gå til, hvis du støder på et specifikt problem – eller hvis du bare vil udvide din rengørings-viden.

6 af vores store favoritter, du måske kan lære noget af: