Spisestue

Boliggalleri: 25 spisestuer

af Redaktionen / Foto: Mette Wotkjær 11.06.2012
Spisestuen er et af hjemmets samlingspunkter og derfor vigtigt at indrette godt. Få inspiration og idéer til din spisestue i galleriet her med 25 spisestuer.

Spisestuen er et af de helt store samlingspunkter i hjemmet. Det er oftest ved spisebordet at man har tid til at høre om hinanden og børnenes dag. Det er i spisestuen og ved spisebordet man planlægger hvad der skal ske imorgen, hvor man skal hen på ferie eller får vendt dagens begivenheder. Du tilbringer mange timer i din spisestue, hvad enten den er i køkkenet, stuen, kælderen eller måske som et rum for sig selv. Det er i spisestuen, du serverer en lækker middag for familie og venner, og her I skal hygge jer og have mange, lange snakke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjæl stilen fra Københavns hotteste restauranter

Netop for de man tilbringer så meget tid i spisestuen, er det derfor også vigtigt at få indrettet spisestuen så den giver en god stemning, der giver lyst til samvær og hygge. Man skal også huske på at spisestuen er den ramme du serverer din mad i. Jo mere indbydende og stemningsskabende din spisestue jo mere lækker og tiltalende vil din mad fremstå.

Læs også: Sådan kan du lave dit eget spisebord

Mulighederne for en dejlig spisestue er mange og forskellige. Få indretningstips og inspiration til, hvordan du skal indrette din spisestue, i galleriet herunder, hvor vi har samlet 25 forskellige spisestuer, der på hver sin måde giver dig lyst til at tilbringe mange timer rundt om spisebordet.