Geberits nye unikke betjeningsplader, Sigma70 og Omega70-Remote, er perfekte til at fuldende den lille detalje på det lille hus
Badeværelse

Den lille detalje til det lille hus

annonce / foto: PR 6.02.2015
Geberits nye unikke betjeningsplader, Sigma70 og Omega70-Remote, er perfekte til at fuldende det lille hus.

Råt glas eller stål i rendyrket nordisk design svæver let ud fra væggen, og med et diskret touch aktiveres toilettets skyllefunktion nemt, enkelt og lydsvagt. Geberits nye unikke betjeningsplader, Sigma70 og Omega70-Remote, er den perfekte detalje til at fuldende det lille hus.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stilrent badeværelse
En overflade i rustfrit stål matcher det stilrene velværelse, mens en glasplade i farven umbra vil passe perfekt ind i et naturinspireret look. Pladen kan også indeholde individuelle motiver, fx billede af børnebørnenes hænder eller et inspirerende citat.

Bestem selv placeringen
Den minimalistiske Omega70-Remote betjenings plade er på størrelse med en smartphone, og den kan fås i hvid, sort eller umbra glas samt rustfrit stål, så den lille detalje kan passes ind, selv hvor pladsen er trang. Som noget helt unikt kan Omega70-Remote placeres præcis hvor du har lyst til, fx diskret under en hylde, ved siden af toilettet eller praktisk i en højde, som selv familiens yngste kan nå.