Elegante entréer

Består din entré også bare af en knagerække og et spejl og måske et skoskab? Man kan let komme til at overse sin entré som en del af hjemmet, for det er jo ikke der, man opholder sig allermest. Men din entré er det første rum, dine gæster ser, når de kommer, og det sidste, de ser, når de går igen. Se vores bud på en smuk entré i galleriet og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre din entré til et flot og indbydende rum i dit hjem.

Læs også: 13 stemningsfulde vinduer

En entré kan være besværlig at indrette, især hvis man ikke har så meget plads. Tit ender entréen med at føles rodet og uorganiseret med overtøj, sko og tasker, der står og fylder. Savner du kreative opbevaringsløsninger, så overvej muligheder for hylder og kurve, så du kan bevare gulvpladsen. Mangler din entré mere lys, so overvej lysere vægge, smukke lamper og måske et skab i hvidt? På den måde får du løst to problemer på en gang.

Læs også: 10 tapeter til sommerhuset

Der er ingen grænser for, hvor kreativ du kan være med indretningen af din entré. Men overvej ting, du altid har brug for i entréen. Plads til at lægge dine nøgler for eksempel, eller plads til at stille dine indkøb. Planter og nips kan gøre hele forskellen, men risikerer også bare at stå i vejen. Tag udgangspunkt i din egen entré og find inspiration til indretning i nedenstående galleri. 

Læs også: En lejlighed i countrystil