Indretning og trends

Skab sommerhusstemning i hjemmet

af Eilen Anthoniussen 1.08.2014
Foto: Eilen Anthoniussen / Foto: Eva-Marie Wilken og AOP
Har du svært ved at flytte ud af sommerhuset og tilbage til virkeligheden? Så tag et kig på nedenstående galleri, og få inspiration til den ultimative sommerstemning i hjemmet.

Alt får en ende, det får sommerferien også om lidt, og det er på tide at komme tilbage til virkeligheden. Vi er dog rigtig mange, der helst vil tilbringe hele året i sommerhuset, langt væk fra hverdag, pligter og stress. Vi vil så gerne holde fast ved sommerhusets frie vaner, og smide os på sofaen med en bog eller fordybe os i vores hobbyer hvornår det skal være. I sommerhuset kører alt nemlig i et andet tempo, og på mange måder smager kaffen bare bedre i sommerhuset.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skab sommerhusstemning i hjemmet

Det er et privilegium at have et sommerhus at holde ferie i, og det er en velsignelse at have et sommerhus, som man elsker som sit eget hjem. Men bare fordi man er nødt til at vende tilbage til virkeligheden, betyder det ikke, at man er nødt til at sige farvel til sommerhuset. Vi har nemlig samlet 30 billeder fra vores arkiv, der for os er kendetegnende for den helt perfekte sommerhusstemning. Her finder du inspiration til stuer, køkkener, soveværelser, badeværelser, terrasser, hyggekroge og små søde stilleben fra sommerhuset. Og det bedste er, at du nemt kan kopiere sommerhusstemningen i dit eget hjem.

Er dit drømme-sommerhus i træ eller farver, er det stort eller småt, og er du til det stilrene hvidt-i-hvidt eller skal det opbevare dine gamle plader og dine Anders And blade? Lige meget hvad du er til, kan du finde inspiration til at indrette dit hjem således, at du får den helt rigtige sommerhusstemning i hjemmet.