Skoopbevaring: Skokab til støvler
Entré

Tjekket skoopbevaring til lange støvler

Christine Agertoft / Foto: LA Closet Design, www.laclosetdesign.com 1.03.2018
Med de her 7 smarte tricks behøver du aldrig mere stoppe dine lange støvler med pap eller affinde dig med ridser i læderet. Vi har nemlig fundet tjekkede måder at opbevare dine lange støvler i skabet.

I et koldt land som Danmark er lange støvler den stilede måde at holde benene varme. Derfor har rigtig mange af os sikkert investeret i et par lækre læderstøvler med langt skaft. Måske et par elegante ridestøvler, sexede over-knæet-støvler eller smarte læderstøvler med hæl?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip: Se mere smart skoopbevaring her!

Ens for dem alle er, at de koster lidt mere end et almindeligt par sko. Derfor vil vi også gerne passe på dem; Sørge for at pudse dem regelmæssigt og opbevare dem, så de ikke tager skade. Men især opbevaring af lange støvler kan være svært. Det er de færreste entréskabe, der har plads til lange støvler, og hvis de ender i den originale skokasse i bunden af klædeskabet, bliver de også nemt glemt. Derfor har vi fundet 7 smarte måder at opbevare lange støvler, så de hverken tager skade eller bliver glemt. Se med her …

Smart skoopbevaring til lange støvler

#1: Luksusløsningen på dit støvleproblem

LA Closet Design laver specialbyggede walk-in-skabe til deres kendiskunder, og sælger også disse gyldne skokroge.

Et opslag delt af Lisa Adams (@laclosetdesign) den

#2: Det billige støvle-hack

Hvis budgettet ikke lige rækker til gyldne kroge og specialbyggede skabe, så prøv at skære en poolnudel over og kom den i støvlerne.

Et opslag delt af Save My Pantry (@savemypantry) den

#3: Smarte skobøjler til enhver bøjlestang

Placér en bøjlestang i bunden af dit garderobe eller klædeskab og brug skoklemmer til at hænge støvlerne op. Find fx støvleklemmer og støvlebøjler her!

Et opslag delt af Boottique, Inc. (@boottique) den

#4: Den koreanske støvleløsning

Man kan altid regne med koreanerne, når det gælder om at opfinde en smart løsning på et problem. Så her har du den koreanske støvlepose!

#5: Vend dem på hovedet

Du kan også vælge at lave et støvlestativ. Det er faktisk ret simpelt, og hvis du eller én du kender kan bruge en hammer og en sav, så burde det være til at klare på en eftermiddag.

Et opslag delt af Danielle Bell (@twinsandpugs) den

#6: Brug buksebøjler

Du har sikkert allerede nogle buksebøjler i skabet, og de egner sig også fint til at hænge støvler op med.

#7: Elegant skoklemme i elastik

Denne skoklemme behøver ikke en ekstra bøjlestang, men kan faktisk hænge ned fra den eksisterende bøjlestang eller en knage. Find den her!

Skoopbevaring: Hæng støvler op