DIY: Bord med opbevaring
DIY

DIY: Bord med indbygget opbevaring

af Nicoline Olsen / Redigeret til web af Kristine Hoffmann 27.03.2021
Hvem kunne ikke bruge lidt ekstra opbevaringsplads? Byg et simpelt sofabord med flere funktioner, og mal eventuelt kuberne i forskellige farver.

Hvad end man bor i en toværelses lejlighed midt i byen eller en stor villa i forstaden, er det som om, at man altid mangler lidt ekstra plads til opbevaring. Derfor kan det være smart at lave indbyggede opbevaringsløsninger som en del af sin indretning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når opbevaringen bliver en del af møblementet, bliver det nemt at gemme hverdagens rod og samtidig have de ting, du bruger i hverdagen lige ved hånden.

Byg borde med indbygget opbevaring

Disse smarte borde kan f.eks. gemme på ekstra tæpper til sofahyggen, blade og magasiner til en læsestund eller ledninger og fjernbetjening, som ofte ligger og flyder i stuen.

Mal evt. kuberne i forskellige farver eller i en farve, der passer til lige netop din stil og indretning. Se, hvordan du laver dem herunder!

Det skal du bruge til borde med opbevaring:

  • 3 kuber eller bogkasser. Her er brugt to kuber på 35 x 35 x 25 cm og en kube på 35 x 35 x 35 cm af serien Eket fra Ikea.

Det er nemt at give gamle eller billige møbler en makeover, som giver dem nyt liv. Du kan f.eks. give et simpelt skab et helt nyt look med hjemmelavede fronter af trælister. Se, hvordan lige her!

Sådan laver du borde med opbevaring:

  1. Saml de tre kuber, men undlad at sætte bagbeklædningen på den store kube, og brug den i stedet som låg, så der kan gemmes ting i den.

  2. De to andre kuber kan bruges til bøger og magasiner.

  3. Du kan lade kuberne være separate eller sætte dem sammen med små beslag, så de ikke kan skubbes fra hinanden.

Vil du have mere inspiration til stilfuld opbevaring? Læs mere lige her.