Julepynt: Dobbeltstjerne

Pynt dit hjem med funklende papirstjerner, og giv den klassiske julestjerne et moderne twist. I galleriet viser vi dig hvordan, du kan lave flotte dobbeltstjerner i 4 enkle trin.

Sådan laver du en dobbeltstjerne

 

Det skal du bruge:

  • Saks
  • A4- papir i de ønskede farver
  • Limrulle
  • Limpistol
  • Evt. spraylim  
  • Evt. glimmer 

Sådan gør du:

Trin 1:Klip et stykke papir ud til et kvadrat i den størrelse, du ønsker. Fold papiret på midten, og fold det ud. Gentag 3 gange, så papiret bliver foldet både lige og diagonalt, og fold det ud som vist på billedet. 

Trin 1:
Klip et stykke papir ud til et kvadrat i den størrelse, du ønsker. Fold papiret på midten, og fold det ud. Gentag 3 gange, så papiret bliver foldet både lige og diagonalt, og fold det ud som vist på billedet. 

Trin 2:Klip halvvejs ind mod midten på alle 4 sider af papiret. Fold flipperne på hver side sammen til en spids trekant.

Trin 2:
Klip halvvejs ind mod midten på alle 4 sider af papiret. Fold flipperne på hver side sammen til en spids trekant.

Trin 3:Kom lim på den ene flip, og pres den anden flip oven på limen. Fortsæt hele vejen rundt. Du har nu en halv stjerne. Lav en magen til.

Trin 3:
Kom lim på den ene flip, og pres den anden flip oven på limen. Fortsæt hele vejen rundt. Du har nu en halv stjerne. Lav en magen til.

Trin 4:Lim de 2 halve stjerner sammen på den flade side med limpistol – de skal være forskudt fra hinanden. Spray evt. stjernen med spraylim, og drys med glimmer.

Trin 4:
Lim de 2 halve stjerner sammen på den flade side med limpistol – de skal være forskudt fra hinanden. Spray evt. stjernen med spraylim, og drys med glimmer.

Trin 5:Lav flere stjerner, og stil dem sammen, fx på en reol eller i vinduet.

Trin 5:
Lav flere stjerner, og stil dem sammen, fx på en reol eller i vinduet.