Hjemmelavede ansigtsmasker
Skønhed & velvære

6 Hjemmelavede ansigtsmasker

af Christine Agertoft 8.05.2015
Foto: Karna Maffait
Brug indholdet i dit køleskab til at lave skønne og plejende hjemmelavede ansigtsmasker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan bruge hundrede af kroner på plejende cremer og ansigtsmasker, som ender med at ligge i dine skuffer og blive for gamle, eller du kan spare penge og bruge det, du allerede har i dit hjem. Både køleskabet, haven og køkkenhaven er proppet med gode sager, der kan mikses til skønne hjemmelavede ansigtsmasker.

Forkæl dig selv med hjemmelavede ansigtsmasker

Uanset om du gerne vil tilføje din trætte hud lidt ekstra fugt eller bare står og mangler en peelingmaske, så er løsningen indenfor rækkevidde. Vi har nemlig lavet et galleri med hjemmelavede ansigtsmasker til husbehov, som tager udgangspunkt i helt almindelige hverdagsingredienser såsom olivenolie, havregryn, citron, honning og æbler.

Skånsomt for miljøet

Hvis du bruger de ting, du alligevel har derhjemme og ikke køber dyre ansigtsmasker i plastikemballage, så gør du samtidigt noget godt for miljøet. Og så undgår du også selv at din hud kommer i kontakt med parfumer og tilsætningsstoffer, som måske kan irritere den eller være direkte skadelige. Der er altså - kort sagt - rigtig mange grunde til at skifte de butikskøbte ud med hjemmelavede ansigtsmasker.

Se opskrifter på de hjemmelavede ansigtsmasker herunder.

6 hjemmelavede ansigtsmasker