Kreative foderbrætter til fuglene

 

Det er skønt med pippende liv i haven, men det kan være svært at holde på fuglene, når kulen og frosten sætter ind. Elsker du at have besøg af fuglene i din have, så gør det godt for dem og forsyn dem med fuglefrø i vinterhalvåret, hvor de har svært ved at finde mad.

Læs også: Sådan laver du hjemmelavet fuglefoder

Idéer til foderbræt i haven

Fyld dit foderbræt eller fuglehus op med blandede fuglefrø og måske et par pigeoner, så fuglene selv kan vælg af lækkerierne.

Har du espalier eller nøgne træer i haven, kan du hænge æbler på en stor, så fuglene nemt kan komme til de gode sager. Ikke nok med, at det ser smukt ud, når de røde æbler hænger på snore, så er det også en nem og god måde at hjælpe fuglene til foder.

Det kan være en god idé at placere dit foderbræt tæt på træer og buske, så fuglene kan søge i ly. Husk at gøre foderbrættet rent jævnligt, og læg ofte små mængder af mad ud til fuglene, så maden ikke når at rådne. 

Til gavn for fuglene og til ære for haven

Lad din kreativitet komme til udtryk og server frø for fuglene på en charmerende måde, som samtidig klæder din vinterhave. I galleriet herunder finder du dekorative idéer!