Annonce

Hvor meget ved du om en sund livsstil? Quiz med og vind!

Annonce for Vesterålen's Omega-3 Classic 2.03.2023
Ved at svare på tre hurtige spørgsmål om en sund livsstil er du med i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kroner til Hello Fresh og et års forbrug af kosttilskuddet Omega-3 Classic.

Denne artiklel indeholder sponsorerede links

Hvor meget ved du egentlig om sundhed?

Lige nu har du muligheden for at teste din viden om netop dette ved at svare på tre små spørgsmål, og så er du samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 4.000 kroner til Hello Fresh og et års forbrug af kosttilskuddet Omega-3 Classic.

Klik her og deltag i quizzen

Hvad er sundhed egentlig?

I dag er der mange diskussioner om, hvad der er sundt og usundt, og når alt kommer til alt, drejer det sig i høj grad om mængde – det er altid værd at stræbe efter balance.

Alligevel findes der en række kostråd og anbefalinger, som er værd at følge, hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv og din sundhed. Blandt andet er fuldkorn, grøntsager og frugt godt for din krop og dit velbefindende.

Hvor meget ved du ellers om sundhed og en sund kost? Det kan du teste lige nu og samtidig være med i lodtrækningen om præmier, der kan bidrage til din sundhed.

Test din viden her, og vær med i lodtrækningen om præmierne

Hvad er Omega-3 Classic?

Hvis du deltager i quizzen og svarer på de tre spørgsmål, vil du automatisk deltage i lodtrækningen om et gavekort på 4.000 kroner til måltidskasser fra Hello Fresh, samt et års forbrug af kosttilskuddet Omega-3 Classic.

Omega-3 er et essentielt kosttilskud, der kan bidrage til en sundere livsstil ved at fremme hjerte-, hjerne- og synsfunktioner.

Svar på de tre spørgsmål ved at klikke på dette link