Nordisk boheme
Hus

Boliggalleri: Nordisk boheme i klassiske rammer

af Nina Klinker Stephensen Foto Andreas Mikkel Hansen 15.05.2017
Karina Eg og Morten Ibsen har god plads i deres klassiske patriciervilla, som de har indrettet i en stil, der mikser de nordiske kølige farver med fransk luksus-boheme.

- Vi faldt for hele pakken med et brag, da vi så huset første gang. Stemningen, rammerne og beliggenheden var fantastiske. Her var rart. Her ville vi bo, fortæller Karina Eg om familiens huskøb for 14 år siden.

I den klassiske patricierejendom fra 1905 bor Katrine Eg sammen med Morten, deres tvillingesønner og golden retrieveren Enzo. Begyndelsen var hård, fordi parret med deres nyfødte tvillinger på armen skulle i krig med en gennemgribende istandsættelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Designklassikere og franske fornemmelser

Parret har især gjort sig umage med at bevare husets oprindelige udtryk og de klassiske rammer, men samtidig opdatere og modernisere i en blød stil. Her møder du et mix af polstrede møbler og stringent design, der tilsammen udgør den luksuriøse boheme-stil, som præger Karina Eg og Morten Ibsens hjem.

Se også: Nordisk boheme tips & tricks her!

I indretningen er der lagt vægt på kvalitet, luksuriøse materialer og kølige farver som hvid, sort, grå og beige. Farverne går igen i hele huset og binder både rum og interiør sammen. Tidsløse, danske designikoner som Svane-stole og Syvere blander sig med et spisebord i gedigent træ og en enkel fransk chaiselong.

- Vi foretrækker støvede farver holdt tone i tone. Det giver harmoni og gør, at du kan kombinere stiludtryk, når farverne holder sig indenfor samme farvepalet. Og så har vi så meget grønt udenfor, at en orange pude i sofaen ville skrige til himlen med den udsigt.

Nordisk boheme i klassiske rammer