badeværelse
Badeværelse

11 ideer til badeværelset du måske ikke kender

Kira Zarp / Foto: Frederikke Heiberg, Morten Søby, Mette Wotkjær, Annita Behrendt, Katrine Kaul, Frederikke Heiberg, Sofie Helsted og Mille Fly, Claudi Capion,Kristian Septimius Krogh 10.09.2018
Vi har samlet 11 smarte og originale opbevaringsideer til badeværelset. Bliv inspireret her!

Er du typen, som altid står og mangler plads til dine toiletsager? Måske har du brug for lidt inspiration til, hvordan du kan få mere plads til tingene.

Når badeværelset skal indrettes, holder vi os ofte til det helt stilrene, dvs. uden vilde farver og møbler. Tankerne går på, at vi ikke ønsker at blive trætte af indretningen efter et par år, og derfor vælger vi noget, som ikke skiller sig for meget ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

11 kreative ideer til badeværelset

Du behøver ikke at gå på kompromis med det praktiske, hvis du vælger møbler der skiller sig lidt ud. Ofte handler det om at tænke ud af boksen og måske vælge nogle møbler, som nødvendigvis ikke kan kategories som badeværelsesmøbler.

Nedenfor har vi samlet 11 kreative opbevaringsideer til badeværelset, som du kan lade dig inspirere af.

FÅ MERE INSPIRATION HER:

15 modige badeværelser

7 ting du ikke må opbevare på et badeværelse

7 ting du skal vide - før du renoverer badeværelse

badeværelse

Det åbenlyse valg ville nok være et møbel, der er beregnet til badeværelset. Men den her skænk i mørkt træ skaber en helt anden atmosfære på badeværelset.

badeværelse

Hvis badeværelset skal renoveres, er det en mulighed at tænke opbevaring ind i brusenichen. Som her, hvor der både er skabt en hylde ind i væggen og rundt om brusekabinen.

badeværelse

Er rummet lavet til det, kan pladsen ved siden af badekarret udnyttes på bedste vis. Stil magasiner, shampoo og planter der for at skabe en hyggelig stemning.

badeværelse

Drop de klassiske badeværelsesreoler, og invester i stedet i en mere kreativ en af slagsen. En magasinholder kan holde styr på magasinerne, men også fx håndklæder.

badeværelse

Gamle møbler har sjæl, men det kan være svært at få dem til at fungere på badeværelset. Her er vasken bygget ovenpå, hvilket er en kreativ måde at skabe sit eget møbel på.

badeværelse

Opbevaring kommer i mange former, farver og størrelser, og her er et simpelt møbel taget i brug. En reol i bedste industristil, som er dejlig luftig og har masser af hylder.

badeværelse

Skab stemning på badeværelset med antikke møbler. Det gør badeværelset mindre sterilt og mere hyggeligt.

badeværelse

Vis dine yndlingsprodukter frem med et vitrineskab, der hænger på væggen. På den måde får dit badeværelse lidt personlighed.

badeværelse

Toiletpapiret kan være en svær ting at få plads til, men behøves det egentlig at gemmes væk? Tænk ud af boksen, når der skal findes en plads til toiletpapiret.

badeværelse

Her er der brugt en krukke til opbevaring af toiletpapiret.

badeværelse

Håndklæder er en nødvendighed på badeværelset, og her er bambusstigen en flot og alternativ løsning til knagerækken.