Indret med skråvægge
Indretning

Galleri: 15 tips til skråvægge

af Christine Agertoft / Foto: Hanna Björkstedt 2.06.2015
Gør op med din boligs evige problemzone med inspiration fra vores galleri af smukke skråvægge og tips til, hvordan du indretter med skråvægge.

Dengang du faldt for dit hus, din lejlighed eller dit værelse var det sikkert i høj grad på grund af de charmerende skråvægge, men før eller siden vil du udvikle nogle meget blandede følelser for dine skråvægge. Måske har du hamret hovedet op i dem en gang for meget, eller også har du desperat brug for plads og kigger opgivende på al den opbevaringsplads, som dine skråvægge stjæler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udfordringerne ved skråvægge

I hverdagen er det unægteligt irriterende, at du hverken kan hænge billeder eller hylder op, men du skal prøve at finde tilbage til det, du engang faldt for ved dine skråvægge. Tænk på dem som en udfordring for din kreativitet og en stemningsskaber i rummet. Med det udgangspunkt kan du åbne op for nye ideer og slippe af med tanken om skråvægge som problemzoner.

Se også vores galleri med loftsrum med skråvægge her!

5 hurtige tips til skråvægge

  • Mal et kunstværk direkte på dine skråvægge.
  • Skru kroge ind og hæng planter op.
  • Sæt plakater op med masking tape. (Køb det her!)
  • Vælg noget flot tapet, som du kan tapetsere væggen med.
  • Find nogle smukke vintage væglamper, og sæt spot på dine skråvægge

Få flere tips til boligen med Mad og Bolig

I vores galleri har vi samlet en bunke hjem med skråvægge, og når du er igennem de mange smukke bud på løsninger, vil du sikkert elske dine skråvægge igen.