badeværelse
Badeværelse

Indret dit badeværelse med personlighed

af Simone Gullberg 27.09.2013
Klik dig igennem vores galleri og se, hvordan du nemt kan forvandle dit badeværelse til din personlige oase.

Velvære og wellness på dit badeværelse

Forny dit badeværelse og få en følelse af wellness og velvære, hver gang du træder ud af badet, skal lægge makeup eller sætte hår. Vi giver dig 12 tips til indretning, der kan få spa- og velvære følelsen hjem på dit badeværelse - helt uden den store renovering.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Badeværelset er måske ikke lige det første rum, du tænker på i forhold til indretning, men med nogle enkelte og dekorative ting kan du nemt gøre dit badeværelse til et personligt rum, der oser af velvære og wellness. Invester fx i lækre håndklæder i farver, der matcher dine produkter eller badeværelsestilbehør, der står fremme. Du kan også lade dig inspirere af naturen - det giver et cool og rustik look til dit badeværelse.

Sæt billeder, lys og andre finurlige nips i vindueskarmen, på dit skab eller din vask. Det er nemt og hurtigt - og så skaber det dybde og personlighed.

SE OGSÅ: Indret med kobber

Nem forvandling med fine farver

Ved hjælp af få og farverigt tilbehør, kan du nemt skabe en ny stemning i dit badeværelse. Har du et lyst badeværelse, kan du med fordel bruge skarpe farver, som du kan skifte ud, hvis du bliver træt af dem. Køb fx opbevaringskasser, der passer til din bademåtte eller forhæng. Eller hold det farverigt, men minimalistisk med en farverig taburet.

SE OGSÅ: Indret med smukke spejle

Lidt større, men ikke stort

Er du ude i et lidt større, men stadigvæk ikke et stort renoveringsprojekt, kan du tapetsere den ene væg i et cool tapet og lad det være farvekilden til de praktiske - og nogle gange mindre kønne - badeværelsestilbehør som spand og børste.

Klik dig igennem vores galleri og bliv inspireret af, hvordan du nemt kan opnå en personlig indretning på dit badeværelse.