Hjemmekontor

Indretning: Kontor med stil

af Katharina Schüler / Foto: Ditte Capion-Damgaard 7.04.2015
Giv dit hjemmekontor en opdatering, og gør det til en stilet del af din indretning, hvor der kan være plads til ro og kreativitet. Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan indrette dit kontor med stil lige her!

Du har garanteret allerede et velfungerende hjemmekontor, men føler måske, at det lille hjørne er uinspirerende at være i og ikke passer ind i dit hjems indretning. Det er blevet yderst populært med et hjemmekontor, der ikke bliver gemt af vejen. Vi guider dig til, hvordan du indretter dit hjemmekontor med stil, så det fortjener at blive vist frem og fremstår som et harmonisk hjørne med plads til ro og kreativitet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration: 10 stilfulde skriveborde

Skrivebord som stilleben

Der er mange måder at skabe et indbydende og stilrent kontor på, så det samtidig beholder sin praktiske titel. At indrette sit kontor - og især skrivebordet - med udgangspunkt i, at det også skal fungere som et stilleben kan være svært. Men med ganske få elementer er det muligt at skabe et inspirerende område, der samtidig giver dig lyst til at arbejde. Du behøver ikke at gå i gang med den helt store redekoration af dit hjemmekontor. Du kan blot tilføje en ny lampe, et fint billede eller en grafisk plakat, der giver dit kontor et frisk pust.

FÅ MERE INSPIRATION TIL DIT HJEM MED MAD & BOLIG!

5 tips til et stilet kontor

  • Integrer dit kontor i din boligindretning ved at beholde de samme farver og indretningsstil som i resten af boligen. På denne måde bevarer du den røde tråd i din bolig.
  • Tilføj liv til dit kontor ved hænge billeder over dit skrivebord, pynte med friske blomster eller investere i en blød plaid til stolen.
  • Miks gerne materialer - fx stål og træ - og giv dit skrivebord et frisk pust med en stærk farve, som kan gå igen i nips og skrivebordsmaterialer.
  • Dit kontor behøver ikke være dyrt for at se stilet ud, men du kan med fordel investere i ét større designfund - fx et skrivebord eller en skrivebordsstol - som kan være med til at danne et indtryk af eksklusivitet.

Læs også: Inspirerende stilleben til boligen

I galleriet nedenfor finder du 6 inspirerende kontorer med forskellige stilarter, samt tips til hvordan du kan indrette dit eget kontor med møbler og tilbehør, som passer til din indretningsstil:

Der kan forekomme affiliate-links i artiklen.