Indretning og trends

Køkken - find din stil

af Redaktionen 9.04.2013
Drømmer du om indretning af et nyt køkken? Find inspiration til dit drømme-køkken i vores store galleri.

Går du og drømmer om at indrette dit køkken påny, kan du hente inspiration til et smukt køkken her. Vi har nemlig samlet en masse inspiration til dit nye køkken, som du kan indrette i mange forskellige stilarter. Måske er det ikke det helt store, der skal til for at give dit køkken et løft. Nogle gange kan en simpel udskiftning af gardiner eller en dug gøre hele forskellen i dit køkken. Og måske er det en idé sætte nogle hylder op til dine yndlingskogebøger? Eller måske skal du have nogle nye knager til viskestykkerne?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 20 ting der gør dit køkken mere råt!

Stort køkken eller lille køkken - lige meget hvad, så er det vigtigt med et et køkken, du trives i. Mad skal tilberedes og serveres med glæde, og derfor er det vigtigt med et indbydende køkken. Et køkken er nemlig også et arbejdsrum, hvor du tilbringer mange timer med at lave mad alle dagens måltider, opvask og afrydning og ikke mindst til hygge med familien.

Er du til moderne eller klassisk, romantik eller det rå industrielle look, kan du altid give dit køkken et lille tiltrængt løft. Kig med i nedenstående galleri og find inspiration til dit nye køkken.

IKEA køkken: 19 IKEA-køkkener, der ligner en million