Spisestue

Relancering til spisestuen

af Natascha Gracia / HAY, Ahrend. 12.10.2017
Det er som om, der konstant popper nye relanceringer op indenfor møbler og interiør - og vi kan lide det! En af vores favoritter i år er HAYs samarbejde med hollandske Ahrend. Det er der kommet stole og borde ud af med rod i 1950'erne - og især stolene er virkelig smukke. Se dem her.

Det hollandske møbelfirma Ahrend har i næsten 120 år stået for noget af Hollands bedste design, og det er derfor ikke underligt, at HAY nu har relanceret to af firmaets populære møbler i samarbejde med Ahrend en stol og et bord. Vi er særligt begejstrede for stolen, som går under navnet Result.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stolen Result så dagens lys i 1958, hvor den blev designet af Friso Kramer og Wim Ritveld. Den blev hurtigt en succes i private hjem såvel som i skoler. HAYs relancering af stolen kommer i 8 forskellige versioner - med variation i farve på stel og ben, og de er smukke at kombinere på tværs af forskellighederne. Stolen er i stål og træ, og stilen er industriel og enkel, og kan derfor passe ind i næsten enhver boligstil.

Se hele kollektionen og flere billeder hos HAY, hvor du også kan se HAY/Ahrend-samarbejdets bord Pyramid, der passer perfekt til stolene.