Indretning og trends

Stemningsfulde spisestuer

af Redaktionen 27.09.2012
Trænger din spisestue til et løft? Så hent inspiration her til smukke og stemningsfulde spisestuer her, som giver dig lyst til at tilbringe mange timer rundt om spisebordet.

Er du ved at være træt af inventaret i din spisestue? Eller drømmer du om en helt ny spisestue, der skal indrettes helt fra grunden? Så kan du tage et kig på nedenstående galleris spisestuer. Vi har samlet en række stemningsfulde spisestuer i flere forskellige stile, som du kan lade dig inspirere af til dit næste indretningsprojekt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Giv din spisestue et tiltrængt løft

Læs også: Skønne stuer

Din spisestue er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er der, du holder dine middagsselskaber og familiemiddage, og derfor er det vigtigt, at din spisestue tager sig ud på bedste vis. Behovet for en spisestue kommer an på dine boligforhold, om du bor i lejlighed eller hus, og du dit hjem kan rumme en særskilt spisestue. Hvor om alting er, er det vigtigt at skabe en god atmosfære i køkkenet eller stuen, som udgør jeres spisestue.

Læs også: Inspirationsgallerier til boligindretning!

I nedenstående galler får du indretningstips og inspiration til, hvordan du skal indrette din spisestue, hvad enten den er i køkkenet, stuen eller i sit eget rum. Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret af de mange smukke spisestuer.

Læs også: Kreativt countryhjem