Illustration af åbnet dåse
Tips & tricks

Med ét blev det meget nemmere at åbne dåser: Se det geniale trick!

Af freja.lyngbo 25.09.2023
Har du korte, lange eller bare skrøbelige negle? Så skal du kende dette trick til at åbne konservesdåser!

Hvis du har korte, lange eller bare skrøbelige negle, har du garanteret kæmpet med at få fat under dåseringen mere end én gang, når der har stået tun, kikærter eller flåede tomater på menuen.

Med ét blev det meget nemmere at åbne en dåse uden at knække en negl eller kæmpe med at få fat. Alt, du skal bruge, er en ske!

Se det smarte trick i videoen

 

Sådan gør du

  1. Skub skeens hoved ind under dåseringen, og vip den lodret op.
  2. Stik skaftet hele vejen ind gennem ringen, tag fat i det, og vip skeen op, mens hovedet hviler på dåsen.
  3. Nu kan du åbne dåsens låg.