6 køb der varmer i kulden

Hvad er bedre end at varme sig under et dejligt tæppe eller med et lækkert skind i lænestolen, når det for alvor bliver koldt og mørkt udenfor? Det er den perfekte måde at slappe af på efter arbejde eller efter en lang gåtur i kulden - og i selskab med en kop te og din yndlingsbog bliver det næsten ikke bedre.

Samtidig kan du med en plaid, et vattæppe eller et skind hurtigt tilføre boligen lidt ekstra hygge og stemning på en nem måde. Og som ekstra bonus kan du også sagtens bruge tæpper og skind udendørs på kølige sommeraftener.

6 køb der varmer i kulden 

1: Hygge og romantik med et quiltet vattæppe

Skønne vattæpper af 100% bomuld er perfekte til at skabe romantisk sommerhusstemning - også i de kolde måneder!

Køb det lyserøde mønstrede vattæppe her!

2: Varmende luksus i mohair

En plaid bliver ikke meget blødere og skønnere end den her lækre stribede sag i mohair og uld.  

Køb den stribede plaid her!

3: Blødt og smukt i vinterkulden

Det lyseblå lammeskind er noget nær det blødeste, du kan komme i nærheden af, når du vil holde kulden på afstand. Ser smukt ud i en stol eller i sofaen.

Køb det lyseblå lammeskind her!

4: Lilla og lækkert

Et flot quiltet tæppe i en skøn efterårs- og vinterfarve med mørkegråt paisley. Tæppet er i 100 procent bomuld og nemt at vaske. Også rigtig fint som senge- eller picnictæppe.

Køb det lilla vattæppe her!

5: Hold dig varm med en klassiker

Du går aldrig fejl af en lækker uldplaid, når det gælder vinterens hyggestunder. Kryb sammen under den farve, du bedst kan lide.

Køb uldplaiden her!

 

6: Fin vintagestil med sort og blødt

Det sorte skind af tibetansk lammeuld passer rigtig godt ind i den romantiske bolig. Brug det i sofaen, lænestolen eller over en fin caféstol.

Køb det skønne lammeskind her!