5 kulørte vinterkranse
Buketter & kranse

5 kulørte vinterkranse

af Skovdal Nordic 21.01.2021
Styling: Marlene de Jong. Foto: Kasper Kamuk.
Trænger du til farver i en mørk tid, så bind en rustik krans til hoveddøren eller bordet. Vi har samlet 5 vinterkranse, du kan lave, som omfavner vinteres rustikke materialer i smukke dekorationer.

Selvom vintermånederne kan føles lange og mørke, så er der masser af muligheder for at løfte stemningen lidt med flotte blomsterdekorationer.

Vinteren gemmer på mange rustikke materialer, der er smukke i dekorationer og kranse. Brug grene og mos fra naturen, og supplér med lidt blomster, blomsterløg, tørrede hortensiaer eller flotte dekorative bær fra blomsterhandleren. Se vores bud på 5 kulørte vinterkranse, du selv kan lave, herunder!

Farverig Skovbundskrans

Lav en farverig skovbundskrans

Sæt farve på de mørke vintermåneder med en vinterkrans af mos, magnoliegrene og juleroser. Se hvordan du laver kransen her.

Slank krans med olivenblade og lyng

Lav en slank krans med olivenblade og lyng

En elegant vinterkrans med olivengrene, lyng og gæslingegrene udtrykker vinterfarverne på fineste vis. Se hvordan du laver den her.

Klassisk krans med hortensia og eukalyptus

Lav en klassisk krans med hortensia og eukalyptus

En dekorativ krans med afdæmpede grønne og lilla vinterfarver. Se, hvordan du laver den smukke krans her.

Pilekrans med tulipaner

Lav en pilekrans med tulipaner

En frisk og farverig pilekrans med forårsstemning fra rosa tulipaner, grønt mos og magnoliegrene. Se, hvordan du laver den lige her.

Blå bohemekrans

Lav en blå bohemekrans

Lav rustik vinterkrans, der er fyldt med vinterens smukke planter, grene og løg. Se, hvordan du laver en blå bohemekrans her.