DIY-projekter

DIY: 5 gyldne idéer med honning

af Gaia B. Rasmussen 19.07.2017
Foto: Kira Brandt.
Honning kan andet end at behage din søde tand. Dens gyldne farve kan inspirere til små gør det selv-projekter i boligen. Vi giver dig her opskriften på 5 gyldne idéer med honning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du bistader, kan du bruge honningen fra de hårdtarbejdende bier til meget andet end at spise. Lad dig inspirere til fine projekter i boligen med honning.

Kend din honning

Akaciehonning, lynghonning, blomsterhonning og honning med frisk timian. Sortimentet er stort, og det er anvendelsen også. Blomsterhonningen, også kaldet klassikeren, er den milde og smørbare honning, som passer perfekt til morgenbordet.

Lynghonningen er mindre sød og har en lidt mere krydret smag. Akaciehonningen har en flydende konsistens, fordi den indeholder mere frugtsukker og mindre druesukker end de andre. Brug store ispinde som skeer, når du skal fordele honningen på brød, pandekager eller røre den i teen.

Tip: Bland din honning med forskellige krydderier såsom timian, salvie eller chili, og brug den i dressinger eller på brødet. Eller prøv en eller flere af de specielle blandinger fra helthonning.dk. Her kan du få mange smagsvariationer, fx honning med ingefær, lakrids eller mint.

Prøv også: Guide: Sådan laver du en billedvæg

Lad dig inspirere til gyldne idéer med honning: